Wiesz co fizycznie czuję się dobrze. Zaczęłam chodzić na fitness dla więc nie czuję się taka "zastana". Oprócz tego że cycki i brzuch rosną to żadnych objawów nie mam.Jessssui, ale się cieszę . Niech już teraz będzie tylko dobrze . Powiedz, jak się czujesz fizycznie? Bo psychicznie to pewnie teraz totalna euforia
reklama
Dziękuję ,rzeczywiście nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Spokój psychiczny jest bezcennyPotwierdzam, że te badania to chyba najlepiej zainwestowane 2 tysiące przynajmniej jedno zmartwienie z głowy. Gratuluję!
Wow, ale fajnie, że się ruszasz . Zazdro . U mnie nic takiego na zadupiu nie ma. Też lubię się ruszać. Może na YouTube bym coś znalazła .Wiesz co fizycznie czuję się dobrze. Zaczęłam chodzić na fitness dla więc nie czuję się taka "zastana". Oprócz tego że cycki i brzuch rosną to żadnych objawów nie mam.
Kaacha1987
Fanka BB :)
Ostatnio mamaginekolog coś tam wspominała, że na kanale fundacji Ernesta pojawiły się ćwiczenia dla kobiet ciąży - może warto zerknąćWow, ale fajnie, że się ruszasz . Zazdro . U mnie nic takiego na zadupiu nie ma. Też lubię się ruszać. Może na YouTube bym coś znalazła .
A może masz możliwość znalezienia na swoim "zadupiu" trenera personalnego po kursach dla kobiet w ciąży? Zawsze to lepiej, żeby ktoś przypilnował czy nie robisz sobie krzywdy. Ja ćwiczę aktualnie z taką osobą, co prawda nie na zadupiu
Czyli rośnie co ma rosnąćWiesz co fizycznie czuję się dobrze. Zaczęłam chodzić na fitness dla więc nie czuję się taka "zastana". Oprócz tego że cycki i brzuch rosną to żadnych objawów nie mam.
Ćwiczyłam na yt z Katarzyną Kępką, ma z jakimś gościem zestaw treningowy ( dużo z tych ćwiczeń mam teraz na zajęciach), co prawda ich tempo mnie na początku wykończyło , warto spróbowaćWow, ale fajnie, że się ruszasz . Zazdro . U mnie nic takiego na zadupiu nie ma. Też lubię się ruszać. Może na YouTube bym coś znalazła .
Szałwia
Fanka BB :)
Super wiadomość ☺☺☺Dziewczyny mam wyniki Nifty!
Wszystko w porządku nawet nie wiecie jak się uspokoiłam, obiecałam sobie że w końcu zacznę się cieszyć ciąża i zaczynam wdrażać ten plan
Na prenatalnych usłyszałam że na 80% będzie dziewczynka, a tu niespodzianka... Jagody nie będzie
Drogie Panie, piszę bo jestem w rozsypce. W usg I trymestru lekarz dostrzegł prawostronny łuk aorty. Nastraszył głównie zespołem DiGeorga bo w usg innych markerów ZD nie było. Test pappa wyszedł dobrze, ryzyko 1:8 tys dla ZD. Zrobiłam Panoramę poszerzoną o Digeorga, czekam na wyniki. Lekarz twierdzi że i tak sugeruje amniopunkcję bo to może być podłoże genetyczne. Będę wdzięczna za słowa wsparcia.
Poza tym witam się po raz pierwszy na forum, termin na 27.02.2022 - najprawdopodniej chłopak
Poza tym witam się po raz pierwszy na forum, termin na 27.02.2022 - najprawdopodniej chłopak
Ciasteczko89
Początkująca w BB
Gratuluję wszystkim dobrych wyników, chłopców i dziewczynek, ja po weekendzie czuję się jakby mnie czołg przejechał, a pracy jeszcze mam do połowy października.
Coś czuję że będę ostatnią która dowie się cokolwiek na temat płci, na prenatalnych i później na wizycie nikt się nawet nie zająknął, więc czekam dalej
Cycki chwilowo nie rosną, ale brzuch chyba zaczyna nabierać rozpędu, siostra tak twierdzi. Jakoś nadal nie dochodzi do mnie to że jestem w ciąży, dopóki nie czuję ruchów to chyba tak będzie. A potem się zacznie
Coś czuję że będę ostatnią która dowie się cokolwiek na temat płci, na prenatalnych i później na wizycie nikt się nawet nie zająknął, więc czekam dalej
Cycki chwilowo nie rosną, ale brzuch chyba zaczyna nabierać rozpędu, siostra tak twierdzi. Jakoś nadal nie dochodzi do mnie to że jestem w ciąży, dopóki nie czuję ruchów to chyba tak będzie. A potem się zacznie
reklama
Ja sama zapytałam po prenatalnych czy coś wiadomo już w kwestii płci robiłam je u innej ginekolog, moja podczas wizyt nie mówi nicGratuluję wszystkim dobrych wyników, chłopców i dziewczynek, ja po weekendzie czuję się jakby mnie czołg przejechał, a pracy jeszcze mam do połowy października.