reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja miałam wysokie po prenatalnych, jednak nie da się do tego podejść na spokojnie, cały czas masz w głowie, może jednak na mnie trafia , potem czekanie na Nifty od niedzieli okropnie spałam . Bardzo się cieszę że wyszło dobrze ☺☺☺
Wiem co czułaś 😔 cieszę się że wszystko dobrze u Ciebie, ciesz się ciążą 😊

reklama
Cześć dziewczyny. Ja od dawna zawitałem na marcowych mamusiach ale termin z OM mam 28.02 a z USG już 21.02. Widzę ze tu przewija się temat kiepskiej pappy. Moja wyszła też nie bardzo chociaż mam dopiero 33 lata. Jestem kłębkiem nerwów. Dzisiaj byłam na pobraniu do nifty i mam nadzieje na dobre zakończenie.
Moje wyniki były sporo gorsze i wszystko jest dobrze, nie martw się , nie czytaj w necie za dużo to ryzyko nie jest wcale takie duże, jestem przekonana że masz zdrowe dziecko 😉

Cześć dziewczyny. Ja od dawna zawitałem na marcowych mamusiach ale termin z OM mam 28.02 a z USG już 21.02. Widzę ze tu przewija się temat kiepskiej pappy. Moja wyszła też nie bardzo chociaż mam dopiero 33 lata. Jestem kłębkiem nerwów. Dzisiaj byłam na pobraniu do nifty i mam nadzieje na dobre zakończenie.
To czekamy razem na wynik✊

Dziewczyny, a czujecie czasem jajniki? Ja czasem czuję jakby delikatne kłucie albo pulsowanie i oczywiście doszukuję się problemów 🤦
Hej ja to czuje raz z 1 raz 2 strony, ogólnie takie kłucia mam od pocztku czasem jak szybko wstanę to takie jak kolka 😉 Myślę że to macica się rozciąga tylko za bardzo wsłuchujemy się w swoje ciało 😅😅

Hej ja to czuje raz z 1 raz 2 strony, ogólnie takie kłucia mam od pocztku czasem jak szybko wstanę to takie jak kolka 😉 Myślę że to macica się rozciąga tylko za bardzo wsłuchujemy się w swoje ciało 😅😅
Pewnie masz rację z tym wsluchiwaniem.
Ja w końcu powiedziałam o ciąży moim kumpelom z biura. Pół dnia się zbierałam, taki cykor ze mnie 😜. Oczywiście były w szoku że tak długo ukrywałam i że nic nie zauważyły 😜

Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądam już to forum ale jeszcze się nie odważyłam nic napisać. Jestem w 14 tygodniu z terminem na 20.02.2022 (fajna data swoją droga 😉) pierwsza ciąża i trochę do mnie dalej nie dociera ze będę mama 😂 tez tak macie?
Witamy 😁❤️ Fajnie, że się w końcu odważyłaś napisać 🙂
Data pierwsza klasa, ja także czasem zapominam o tym, że jestem w ciąży- poza tym, że spodnie zrobiły się ciasne (my 17+4 dziś) to nie dzieje się nic 😬

reklama
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądam już to forum ale jeszcze się nie odważyłam nic napisać. Jestem w 14 tygodniu z terminem na 20.02.2022 (fajna data swoją droga 😉) pierwsza ciąża i trochę do mnie dalej nie dociera ze będę mama 😂 tez tak macie?
Hej, ja też niedawno odważyłam się napisać i dołączyć dowód grupy. Ciągle nie mogę uwierzyć, że mi się w końcu udało ❤️. Że przetrwałam ten niebezpieczny okres do 12 tygodnia, a właśnie leci mi 14 tydzień i jest wszystko w porządku ❤️.
Przed każdym USG odmawiam miliony zdrowasiek, a jestem baaardzo słabo wierząca 😜. Chyba mam już na stałe popsutą głowę 😜

Do góry