Chłopaka łatwiej dostrzec, a skoro nie dostrzegli to kolejny argument, że może dziewczynkaDziękuję, czyli jest nadzieja ale zanim się dowiem to jajko zniosę bo najbliższa wizyta 16.09, a jeszcze pytanie czy się pokaże czy będzie plecy pokazywać jak ostatnio cały czas
reklama
Fasolkowoooo
Fanka BB :)
polecam detektor tętna, bardzo uspokaja, a nawet czasem słychać jak maluch się rusza, zatrzeszczy w słuchawkach aż miłoMam to samo, a brzuch już bardzo duży, wczoraj byłam u stomatolaga i na powitanie: "Dzień dobry, a kto tu z takim brzuszkiem do mnie zawitał"
Jeżeli chodzi o uspokojenie nerwów to wymyśliłam sobie, że jak codziennie będę czuć ruchy dziecka to się trochę przestanę bać. Najchętniej to bym codziennie na usg chodziła ♀
Ja się cały czas waham czy kupić detektor, stresuje się, że przez tłuszcz na brzuchu nie będę w stanie znaleźć tętna okruszka i będę tylko panikować dodatkowopolecam detektor tętna, bardzo uspokaja, a nawet czasem słychać jak maluch się rusza, zatrzeszczy w słuchawkach aż miło
Fasolkowoooo
ja też mam tłuszczyk na brzuchu i na spokojnie się udaje, faktycznie czasem się schowa, odwróci że trzeba się skupić ale wtedy bez paniki, chwilę się poruszać i spróbować kolejny razJa się cały czas waham czy kupić detektor, stresuje się, że przez tłuszcz na brzuchu nie będę w stanie znaleźć tętna okruszka i będę tylko panikować dodatkowo
Kurde, ale stresu ci dokładająI nie ma wyników, jak robilam to mi powiedzieli że jeszcze się nie zdarzyło żeby były później niż po tyg, najwidoczniej mam pecha
A od którego tygodnia można użyć tego urządzenia?polecam detektor tętna, bardzo uspokaja, a nawet czasem słychać jak maluch się rusza, zatrzeszczy w słuchawkach aż miło
Fasolkowoooo
w zależności od modelu, ja używałam od 13 tygodniaA od którego tygodnia można użyć tego urządzenia?
Jak w końcu uwierzę w moja ciążę to na stówę sobie kupię. Czekam na wyniki Pappa i jak wyjdą dobrze, to moze wtedy się trochę uspokoję. U mnie dziś 13+3 a u ciebie?w zależności od modelu, ja używałam od 13 tygodnia
Wiesz, że ja od początku nie mam żadnych objawów ciążowych? Dziwne to dla mnie . Ktoś tu na wątku tak ma?
reklama
Ciasteczko89
Początkująca w BB
Ja teraz tak nie mam, ale dwie pierwsze ciąże w pierwszym trymestrze praktycznie bezobjawowe. Odrobinę większa senność i tyle. Sama sobie zazdroszczę tamtego czasuJak w końcu uwierzę w moja ciążę to na stówę sobie kupię. Czekam na wyniki Pappa i jak wyjdą dobrze, to moze wtedy się trochę uspokoję. U mnie dziś 13+3 a u ciebie?
Wiesz, że ja od początku nie mam żadnych objawów ciążowych? Dziwne to dla mnie . Ktoś tu na wątku tak ma?