reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej Fredka napisz coś więcej 😉 w grupie zawsze raźniej 😊
U mnie trochę dłuższą historia i dalej sram po gaciach 🥴. Zaczynam 14 tydzień i czasem was czytałam ale strasznie bałam się zapeszac. Jestem po 3 inseminacjach, 4 stymulacjach, 7 transferach i wykorzystałam aż 9 zarodków 😔. To miała być moja ostatnia próba i się udało ❤️. Strasznie się boję poronić. Tyle na forum invitrowym przeżyłam z dziewczynami, że rządzi mną tylko strach 😔
Jestem po prenatalnych i na USG wszystko dobrze ❤️. Czekam na Pappa... Mam 37lat, numer buta też 37😜

reklama
U mnie trochę dłuższą historia i dalej sram po gaciach 🥴. Zaczynam 14 tydzień i czasem was czytałam ale strasznie bałam się zapeszac. Jestem po 3 inseminacjach, 4 stymulacjach, 7 transferach i wykorzystałam aż 9 zarodków 😔. To miała być moja ostatnia próba i się udało ❤️. Strasznie się boję poronić. Tyle na forum invitrowym przeżyłam z dziewczynami, że rządzi mną tylko strach 😔
Jestem po prenatalnych i na USG wszystko dobrze ❤️. Czekam na Pappa... Mam 37lat, numer buta też 37😜
Pamiętam Cię! Bardzo się cieszę, że tu się spotkamy! W maju na forum invitrowym doradzalas mi w sprawie proga bo u mnie przy każdym transferze to była z tym tragedia... Dołożyłam go sobie (tak też radziłaś 😉!) I ten transfer był w tym szczęśliwym ❤️ obecnie mam 17 tc! I czekam na połówkowe 😱 też się bardzo martwie ciągle ale przyznam Ci szczerze, że z każdym tygodniem strach troszke maleje a zastępuje go za każdym razem 100 razy więcej szczęścia. Tym bardziej, że leczyłam się u immunonologa i ciągle balam się czy mój organizm jednak się nie odmysli...Teraz zaczynam czuć niesmiale ruchy więc to już w ogóle jest uspokajające, że maluch tam jest i ma się dobrze.
A co do tego forum to nie będziesz żałować, że dołączyłaś 😁 dziewczyny mega doradzają! Uspokajają i to też jakos tak łatwiej przeżyć ciąże wiedząc, że ktos ma podobne obawy czy podobne dolegliwości.

Cieszę się w takim bądź razie ogromnie, że Wam się udało 🙂❤️ Pamiętaj- w kupie raźniej, w razie paniki dziewczyny stawiają do pionu migusiem 🤣

Hej Dziewczyny,

Długo nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży i wszystko będzie dobrze ale powoli zaczynam się oswajać z myślą i chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 15 lutego i czekam na wymarzoną córkę 💚
Witam koleżankę z invitrowego forum😘. Powiedz, kiedy przestaniemy się bać 🤔❤️❤️. Ja codziennie oglądam swój brzuch i myślę czy to wzdęcia, czy to już mały obcy 😜.

Witam koleżankę z invitrowego forum😘. Powiedz, kiedy przestaniemy się bać 🤔❤️❤️. Ja codziennie oglądam swój brzuch i myślę czy to wzdęcia, czy to już mały obcy 😜.
Mam to samo, a brzuch już bardzo duży, wczoraj byłam u stomatolaga i na powitanie: "Dzień dobry, a kto tu z takim brzuszkiem do mnie zawitał" 😁
Jeżeli chodzi o uspokojenie nerwów to wymyśliłam sobie, że jak codziennie będę czuć ruchy dziecka to się trochę przestanę bać. Najchętniej to bym codziennie na usg chodziła 🤦‍♀🙈🤪

Mam to samo, a brzuch już bardzo duży, wczoraj byłam u stomatolaga i na powitanie: "Dzień dobry, a kto tu z takim brzuszkiem do mnie zawitał" 😁
Jeżeli chodzi o uspokojenie nerwów to wymyśliłam sobie, że jak codziennie będę czuć ruchy dziecka to się trochę przestanę bać. Najchętniej to bym codziennie na usg chodziła 🤦‍♀🙈🤪
Ja byłam tydzień temu we wtorek i kuwa idę jutro znowu 🤦😅😅. U lekarza prowadzącego mam dopiero 7.09 i nie wytrzymam 😜. W sumie też idę jutro do takiego mojego starego gina, ci mnie próbował leczyć przed in vitro. I chcę zobaczyć czy bejbe jest ciągle w brzuchu i chcę się trochę pochwalić ❤️
A jak się czujesz? Ja ciągle bardzo dobrze 😜. A cycki mam jak małe bomby 😜

Ja byłam tydzień temu we wtorek i kuwa idę jutro znowu 🤦😅😅. U lekarza prowadzącego mam dopiero 7.09 i nie wytrzymam 😜. W sumie też idę jutro do takiego mojego starego gina, ci mnie próbował leczyć przed in vitro. I chcę zobaczyć czy bejbe jest ciągle w brzuchu i chcę się trochę pochwalić ❤️
A jak się czujesz? Ja ciągle bardzo dobrze 😜. A cycki mam jak małe bomby 😜
Ja byłam na USG w piątek i idę w piątek 😂 Ale mam dwóch lekarzy, jeden w prywatnej opieki zdrowotnej, a drugi ze szpitala w którym chciałabym ewentualnie rodzić 😁
Wszyscy znajomi patrzą na mnie jak na wariatkę 🤪
Bomby, nic nie mów, oby to chociaż miało później odzwierciedlenie w przyjemnym i prostym karmieniu, tak sobie wmawiam.

reklama
Do góry