reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

To ja wizyty mam co 4 tyg, byłam 2 sierpnia a teraz mam 30 😅😅
Szacun 😜. Pamiętam, jak moje znajome z forum tak latały do gina co chwilę i sobie myślałam, że po co, i że się wygłupiają 😜. A teraz sama biegam co dwa tygodnie, a mogłabym jeszcze częściej 😜
Czytałam o twoich wynikach Pappa. Martwiłam się o ciebie ❤️. Wiesz już coś więcej? Czy nie chcesz tu pisać?

reklama
Szacun 😜. Pamiętam, jak moje znajome z forum tak latały do gina co chwilę i sobie myślałam, że po co, i że się wygłupiają 😜. A teraz sama biegam co dwa tygodnie, a mogłabym jeszcze częściej 😜
Czytałam o twoich wynikach Pappa. Martwiłam się o ciebie ❤️. Wiesz już coś więcej? Czy nie chcesz tu pisać?
Czekam na wynik Nifty, najpóźniej ma być dziś i mam nadzieję że będzie

Hej, nieśmiało witam się z Wami, chętnie dołączę z terminem na 24.02. Powoli zwalniam tempo w pracy, i zaczynam szukać sobie zajęć 😃
Czytam Wasze początki przypominając sobie czerwiec, ale chyba nie przebrnę przez wszystkie strony 🙈
Pozdrawiam serdecznie
Ania
Hej Ania, która ciąża? Jak się czujesz?

Hej Ania, która ciąża? Jak się czujesz?
3 ciąża, mam dwóch synów 9 i 5 lat. Czuję się już w miarę ok, pierwszy trymestr zaskoczył mnie mdłościami, w poprzednich ciążach nie miałam takich dolegliwości. Całe szczęście już jest lepiej 🙂
Pocieszam się że zupełnie inna reakcja organizmu to może mieszka tam dziewucha 😂

3 ciąża, mam dwóch synów 9 i 5 lat. Czuję się już w miarę ok, pierwszy trymestr zaskoczył mnie mdłościami, w poprzednich ciążach nie miałam takich dolegliwości. Całe szczęście już jest lepiej 🙂
Pocieszam się że zupełnie inna reakcja organizmu to może mieszka tam dziewucha 😂
Ja też mam 2 synów i w tej ciąży miałam dużo większe mdłości niż w pozostałych i okazało się, że teraz będzie dziewczynka 😀 więc Tobie też tego życzę 😀🎀

reklama
Ja też mam 2 synów i w tej ciąży miałam dużo większe mdłości niż w pozostałych i okazało się, że teraz będzie dziewczynka 😀 więc Tobie też tego życzę 😀🎀
Dziękuję, czyli jest nadzieja 😃 ale zanim się dowiem to jajko zniosę bo najbliższa wizyta 16.09, a jeszcze pytanie czy się pokaże czy będzie plecy pokazywać jak ostatnio cały czas 😂

Do góry