Fatalnie to wyglada, ja nie mam pojęcia co to może być. Dziewczyny któraś coś?
reklama
Mi się robią takie duże gorące bąble jak ugryzie mucha tzw końska ale nie wyszły mi nigdy takie ropne. Ja bym spróbowała domowymi sposobami ocet albo fenistil na ukąszenia żeby swędzenie ustało i okladalabym kwaśna śmietaną albo roklepana świeżą kapustą żeby wyciągnąć z tego opuchliznę i schłodzić.Fatalnie to wyglada, ja nie mam pojęcia co to może być. Dziewczyny któraś coś?
Inffinito2
Fanka BB :)
Cieszymy sie! Dasz radęDziewczynki wychodzę dziś do domu. Jestem wzmocniona i silniejsza, nadal z problemami z jedzeniem, jednak w domu po malu będę walczyć i jeść jak wróbelek ale jeść.
Cieszę się z Waszych wizyt moja 4 sierpnia, a prenatalne 9 sierpnia.
Haha u mnie tez wizyta normalna 4 sierpnia na 17:00 a 9 sierpnia prenatalne na 8:45.
Czekamy razem!
@FitMum u mnie tak jak u @Karotta31 takie wielkie odczyny to po końskich muchach inaczej mówią też gzy na nie tez mam bąble wielkie twarde gorące i swędzace
FitMum
Sęk w tym ze to jakos nie swedzi i nie swędziało. Uzylam masci na ukaszenia. Ale babel ewidetnie rosnie i napełnia sie płynem masakraMi się robią takie duże gorące bąble jak ugryzie mucha tzw końska ale nie wyszły mi nigdy takie ropne. Ja bym spróbowała domowymi sposobami ocet albo fenistil na ukąszenia żeby swędzenie ustało i okladalabym kwaśna śmietaną albo roklepana świeżą kapustą żeby wyciągnąć z tego opuchliznę i schłodzić.
FitMum
Moja mama tez o tym wspomniala
.@FitMum u mnie tak jak u @Karotta31 takie wielkie odczyny to po końskich muchach inaczej mówią też gzy na nie tez mam bąble wielkie twarde gorące i swędzace
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Słuchajcie, lekarz w szpitalu kazał odstawić mi duphaston, powiedział, że on może również wzmagać mdłości, jeśli te już występują. No to odstawiłam. Dodam że to 11 tydzień. I faktycznie mdłości mam mniejsze, jestem inna, jakby lepsza heh. Nadal nie mogę za bardzo jssx, ale już nie mam całodobowych mdłości. Nie wiem czy to akurat za sprawą odstawienia duphastonu czy kroplówek i czopkow, ale kurcze teraz mam taką rozkmine czy nic się nie stanie że tak z dnia na dzień przestałam brać ten duphaston? A brałam go z powodu niższego progesteronu od 5 tygodnia.
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Miałam taki sam bąbel! Przed ciąża mnie coś uzarlo. Ja obstawiałam końską muchę
reklama