reklama
Gratuluje Wam udanych wizyt, niech nam rosną te dzidzutki a ja dziś mam chrapkę na kapuśniak, przejzalam już wszystkie okoliczne knajpki i nie ma. Może macie jakieś sprawdzone szybkie przepisy?
Ja korzystam z tego przepisu, smakuje jak taki normalny mięsny nawet szybko się robi (przepis z książki "Jadłonomia po polsku" Tak, nie jem mięsa)
Jak kapuśniak to u mnie zawsze z prażuchami - robi się z ziemniaków, zaparzonej mąki i okrasy z boczkiem. Tak dobre, że potem zdychamy na kanapie i jęczymy z przejedzenia . Ale mi smaka narobiłaśGratuluje Wam udanych wizyt, niech nam rosną te dzidzutki a ja dziś mam chrapkę na kapuśniak, przejzalam już wszystkie okoliczne knajpki i nie ma. Może macie jakieś sprawdzone szybkie przepisy?
A może zamienić dupka na luteinę dopochwową ? Ja też miałam go brać, ale karmie więc mi zapisał luteinę.Wizytę mam 4 sierpnia. Jak będę robić badania zrobię też progesteron. To w sumie dlatego go brałam. Mam nadzieję że będzie ok.
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Nie wiem. Pójdę 4 sierpnia na wizytę to dopytam czy jeszcze muszę coś brać. Może już nie muszę, zobaczyny.A może zamienić dupka na luteinę dopochwową ? Ja też miałam go brać, ale karmie więc mi zapisał luteinę.
FitMum
Fanka BB :)
Właśnie pękł. MasakraMiałam taki sam bąbel! Przed ciąża mnie coś uzarlo. Ja obstawiałam końską muchę
Ja gotuję normalnie z warzywkami, kiełbaska. Ale spróbuję kiedyś z tym koncentratem i soczewicaGratuluje Wam udanych wizyt, niech nam rosną te dzidzutki a ja dziś mam chrapkę na kapuśniak, przejzalam już wszystkie okoliczne knajpki i nie ma. Może macie jakieś sprawdzone szybkie przepisy?
Też uwielbiam Mniammmm
Co do luteiny czy duphaston to hormony wiec Wierzę ze nie jedna przyszla mama moze sie czuć okropnie po tym a inna bez zmian.
Ostatnia edycja:
Fasolkowoooo
jaki adres? PodjadęTak mi narobiłyście smaka, że jutro gotuję kapusniak po myśliwsku
reklama
wiola0904
Zaprasxam do małopolskijaki adres? Podjadę