reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

hej, gratuluję wizyt ☺☺☺ ja jutro mam prenatalne, dziś dzwonili żeby potwierdzić i wizyta bez osób towarzyszących. Stres już mam ogromny a co będzie jutro 😱😱😱
Jak to przeczytałam to sama sie zestresowałam 😂
Bede trzymać kciuki! Ja prenatalne 9 sierpnia i tak czekam na nie... ale sie dłuży 🙊

reklama
Ale tu dobre wieści z rana 🙂❤️ dziewczyny pochwalcie się maluchami!
Magdalenamadzia bardzo sie ciesze, ze Cię tam wzmocnili i wychodzisz do domku. Rzeczywiście w domu łatwiej może Ci będzie zacząć jeść bo będziesz mogła sobie kupić to na co masz ochotę. Oby teraz już było u Ciebie coraz lepiej 🍀

Hej mamuski 😘

Mało mnie ostatnio ale drugi tydzień córka w domu bo żłobek ma przerwę wakacyjną więc pochłania mi sporo czasu ;) pomału tez zaczynam szykować rzeczy do wyjazdu na wakacje 😉
Gratuluję wszystkich udanych wizyt 🤗
@Mahoniowa tak bardzo mi przykro 😔 nawet nie wiem co napisać

Ja dziś w końcu sie umówiłam na to echo serca płodu na 14 września a 17 mam usg prenatalne 2 trymestru 😁

Ciesze sie kochane za wasze wizyty. :)
Leci czas leci i zaraz będziemy w 20tyg😆
Laski coś mnie ugryzło ale wyskoczyly mi w tym miejscu bable jakby z woda.. Jest to Gorące.. Twarda gula i sie zastanawiam czy któraś was miała cos podobnego po ugryzieniu?

Zapuszcza włosy synek? 😊 Też jak byłam dzieckiem mam miałam króliki ale teraz nie moge mieć bo bym ich nie zabiła a chodowanie tylko żeby mieć bez sensu 😊 też lubię zbierać grzyby ale niestety ani rok temu nie byłam bo to była końcówka ciąży a w tym roku nie mam jak iść bo córka zostanie tylko ze mną lub z mezem...
Właśnie nie zapuszczam a ciagle od daiwen dawna obcinam na tą długość 😆
Bardzo mi sie podoba bo np najsyarszy syn mial sztywne wlosy i najlepiej wygladal w jeżyku😆
A Najmlodszy jak corcia.. Krecone choć juz nie tak i miękkie.

Grzybkow jeszcae se zdążysz nazbierac:)
A ze kroliki sie zabija to juz corcia to przetrawila..szkoda ale cóż. Życie

Część dziewczyny. Trochę się nie odzywałam bo byłam wykończona praca . .
Dziś miałam badania prenatalne, wszystko pięknie, lekarz powiedział że bardzo mu się dziecko podoba pod względem USG, wszystkie parametry prawidłowe, wszystko omawiał podczas badania, jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Ryzyko wraz z biochemia wyszło <1:20000 dla triisomi 18 oraz 13 i 1:3858 dla trisomi 21.
Myślę że nie będę robić już kolejnych badaniach typy nift.
I lekarz sam zapytał czy chce dalej pracować bo żaden pracodawca tego nie doceni. Więc od dziś jestem na zwolnieniu 🙂

Załączniki

• IMG_20210729_122032.jpg
    IMG_20210729_122032.jpg
    287,3 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Część dziewczyny. Trochę się nie odzywałam bo byłam wykończona praca . .
Dziś miałam badania prenatalne, wszystko pięknie, lekarz powiedział że bardzo mu się dziecko podoba pod względem USG, wszystkie parametry prawidłowe, wszystko omawiał podczas badania, jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Ryzyko wraz z biochemia wyszło <1:20000 dla triisomi 18 oraz 13 i 1:3858 dla trisomi 21.
Myślę że nie będę robić już kolejnych badaniach typy nift.
I lekarz sam zapytał czy chce dalej pracować bo żaden pracodawca tego nie doceni. Więc od dziś jestem na zwolnieniu 🙂
Jaki mały cud!

Do góry