Może i masz rację. Testów też już miałam nie robić a jednak codziennie wstaje i siusiam czy już bardziej widaćKlauduniu lepiej zrób betę w piątek bo inaczej umrzesz z nerwów A na tym etapie beta powie Ci więcej niż lekarz. Lekarz na usg zobaczy cokolwiek najprędzej przy becie ok 1000. Ale pójdź, może da Ci jakieś zalecenia, badania, może przepisze progesteron. Po tych 2 wynikach wniosków można wyciągnąć bardzo mało, przyrost jest w normie, wszystko pokażą następne wyniki.
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
Dokaldnie tak jak pisze Gosia. Kochana na tym etapie nic lekarz nie jest w stanie zobaczyć, nawet pęcherzyka. A beta da Ci pewność, w którą stronę wszystko idzie. Oczywiście myśl pozytywnie! Bo będzie dobrze!!!Może i masz rację. Testów też już miałam nie robić a jednak codziennie wstaje i siusiam czy już bardziej widać
Dzoana91
Początkująca w BB
to druga wizyta, na ostatniej 2 tygodnie temu było w porządku...Bardzo mi przykro. A to była 1 wizyta? Może jest jeszcze szansa że serduszko przyspieszy. Daj koniecznie jutro znać po wizycie w szpitalu
Bardzo mi przykroto druga wizyta, na ostatniej 2 tygodnie temu było w porządku...
Lusia04
Moderator
Myślałam że 1 wizyta. Mnie kiedyś to samo spotkało miałam być w 10 TC a zarodek zatrzymał się na 8 TC. Ale teraz mam roczna prawie córkę, bo burzy zawsze wychodzi słońce.to druga wizyta, na ostatniej 2 tygodnie temu było w porządku...
Nawet nie wiecie jak mi jest lżej na serduchu . Musi być dobrze!Dokaldnie tak jak pisze Gosia. Kochana na tym etapie nic lekarz nie jest w stanie zobaczyć, nawet pęcherzyka. A beta da Ci pewność, w którą stronę wszystko idzie. Oczywiście myśl pozytywnie! Bo będzie dobrze!!!
Dzoana91
Początkująca w BB
dzisiaj tylko plamienie lekkie, a poza tym miałam mdłości, nawet parę razy mnie wymiotowało więc wręcz przeciwnie..Dzoana a miałaś jakieś niepokojące objawy, które mogłyby Ci coś sugerować?
Gosia Rumi
Fanka BB :)
A jest jakakolwiek szansa że to pomyłka? Albo że coś źle pomierzyli? Albo ze to tylko taki moment, a za chwilkę przyspieszy? Przecież na początku ta czynność serduszka dopiero się kształtuje, może to za wczesnie? Może jej dobrze nie wyłapali? Mój Boże... Nie mogę przestać o Was myśleć
reklama
To tym bardziej przykro… Myślałam, że jak coś nie tak z ciążą to objawy ciąży znikają, i w miarę szybko pojawiają się te niepokojące. Nie wyobrażam sobie co czujesz, mogę się tylko domyślać. Nic przyjemnego. Sama chcę żeby już minął 15 tydzień bo do tego czasu boję się, że stanie się to co u Ciebie. Ale wiesz, że możesz zajść w ciąże i to najważniejsze. Jeszcze będzie pięknie.dzisiaj tylko plamienie lekkie, a poza tym miałam mdłości, nawet parę razy mnie wymiotowało więc wręcz przeciwnie..