_white_wall
Fanka BB :)
właśnie od 6 tyg [emoji2] modlę się, żeby się szybko skończyły, bo się wykończęJa w poprzedniej ciąży z synem mdłości od 6 do 18 tygodnia. Dzień w dzień rzyganko. Byłam wypompowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie od 6 tyg [emoji2] modlę się, żeby się szybko skończyły, bo się wykończęJa w poprzedniej ciąży z synem mdłości od 6 do 18 tygodnia. Dzień w dzień rzyganko. Byłam wypompowana
Dla dziewczynki Antosia i Ala a dla chłopca Franio, ale to się jeszcze może zmienićDziewczyny wiem, że to za szybko i w ogóle, ale jestem ciekawa jakie imiona wam się podobają? macie swój typ?
Kurcze, a właśnie przed chwilką na grupie na fejsbuku jedna dziewczyna pisała ze jej koleżanka jest w końcówce 7 MIESIĄCA i dalej wymiotuje nie życzę chyba nikomuwłaśnie od 6 tyg [emoji2] modlę się, żeby się szybko skończyły, bo się wykończę
Ja tez tak zaczynalam.. I w poprzedniej ciazy też od 6tyg.... Nie tesknie za tym.. Męczyło jakoś Do 15tygwłaśnie od 6 tyg [emoji2] modlę się, żeby się szybko skończyły, bo się wykończę
dla dziewczynki Helena+ jakieś drugie imięDziewczyny wiem, że to za szybko i w ogóle, ale jestem ciekawa jakie imiona wam się podobają? macie swój typ?
witamy [emoji847] opowiedz coś o sobie, która to ciąża/dziecko, ile masz latHej, można dołączyć? [emoji854]Ja też na luty mam termin, według usg 6tc termin na 13.02. Gratulacje dla wszystkich [emoji4][emoji4]
To moja pierwsza ciąża, mam 28 latwitamy [emoji847] opowiedz coś o sobie, która to ciąża/dziecko, ile masz lat
Witaj rówieśniczkoTo moja pierwsza ciąża, mam 28 lat
Dla dziewczynki Blanka a dla chłopca ciężki wybór (mamy synka Karolka) ale ostatnio podoba nam się równiez OlafDziewczyny wiem, że to za szybko i w ogóle, ale jestem ciekawa jakie imiona wam się podobają? macie swój typ?