Malutka1988
Fanka BB :)
Z tym basenem to ja zawsze nawet nie będąc w ciąży wkładam tampon żeby uniknąć właśnie infekcji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam mdłości od 2 to 8 MIESIĄCA!!! Każdy dzień to była walka o przetrwanie, a na koniec jeszcze cesarka... zastanawiam się jak będzie tym razem...Ja w poprzedniej ciąży z synem mdłości od 6 do 18 tygodnia. Dzień w dzień rzyganko. Byłam wypompowana
Przeżyłam to, najgorszemu wrogowi nie życzę ;-)Dla dziewczynki Antosia i Ala a dla chłopca Franio, ale to się jeszcze może zmienić
Kurcze, a właśnie przed chwilką na grupie na fejsbuku jedna dziewczyna pisała ze jej koleżanka jest w końcówce 7 MIESIĄCA i dalej wymiotuje nie życzę chyba nikomu
Oj współczuję!! To musiała być męczarnia, podziwiam że zdecydowałaś się na kolejną ciążę.Ołam mdłości od 2 to 8 MIESIĄCA!!! Każdy dzień to była walka o przetrwanie, a na koniec jeszcze cesarka... zastanawiam się jak będzie tym razem...
Tak jak pisałam. Jesli chodzi o dziecko i słońce to ono jest chronione. Temp wewnatrz jest taka sama chyba ze ktoś wystawia się na smiertelne niebezpieczeństwo i przegrzanie gdzie napewno nie polecam kilkugodzinnego opalania ale z głową wszystko bedzie ok. Mysle ze trzeba spojrzec na to zdroworozsadkowo. Przeciez sie nie zamknoesz w domu terazHej, dobrze że temat opalania został poruszony bo też mnie to nurtowało, moja koleżanka jest w 17 TC i wczoraj normalnie się opalała a ja się kryłam po cieniach, dzisiaj mamy wszyscy iść na basen i nie wiem co zrobić, oni jeszcze nie wiedzą że ja też w ciąży.
Mnie się podoba Ala, Marianna a dla chłopca Staś albo Filip, jeszcze Jan albo Józef, zobaczymy, chyba pozostawię wybór córce, będzie się czuła doceniona.
Mi lekarka z basenem powiedziała że można ale ona by unikała ze względu na infekcje jakich można się nabawić na basenie, i znowu jestem w kropce bo uwielbiam pływać.
Mnie też od czasu do czasu męczą mdłości ale takie małe, i nie jestem pewna czy to ciąża czy żołądek się odzywa bo przed też miałam. Jedno wiem napewno, mam apetyt jak smok i nie mogę być głodna bo zaraz kręci mi się w głowie, wpadam w panikę o boli mnie cały brzuch.