reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej. Ja swego czasu mieszkałam w Lubinie. Tam często tapniecia ale takie silne. Raz w nocy zawału prawie dostałam jak szklanki mi w kredensie chodziły [emoji52]
o kurczę, nie wiedziałam, że w Polsce się to zdarza [emoji50]
u mnie telewizor i krzesła się zatrzęsły, trwało to kilka sekund także nie tak źle, ale pierwszy raz także trochę stres

reklama
o kurczę, nie wiedziałam, że w Polsce się to zdarza [emoji50]
u mnie telewizor i krzesła się zatrzęsły, trwało to kilka sekund także nie tak źle, ale pierwszy raz także trochę stres
Ja mieszkam na Śląsku w rejonie kopalń węglowych więc u nas też ciekawie pod tym względem 😋 mój dom rodzinny czeka na rozbiórkę bo zaczął pękać i było ryzyko że się zawali. Rodzice mieli wybór, albo się budują albo szukają innego domu 🙄

Dziewczyny wiem, że to za szybko i w ogóle, ale jestem ciekawa jakie imiona wam się podobają? :) macie swój typ? :)

Strasznie jestem szczęśliwa ta ciąża . Nie mogę się doczekać maleństwa. Póki nie ma mdłości to kocham ten stan [emoji2]
zazdroszczę braku mdłości [emoji76] u mnie niestety od prawie 2tyg jest źle, ale właśnie udało mi się po raz pierwszy zjeść mięso (pierś z kurczaka w panierce i do tego ziemniaki koperekiem[emoji3059]), jutro pewnie od rana znowu będzie gorzej także korzystam póki mogę

moja kolejna wizyta dopiero 7 lipca (o ile uda mi się zapisać na ten dzień) [emoji3064] ale będzie dobrze

zazdroszczę braku mdłości [emoji76] u mnie niestety od prawie 2tyg jest źle, ale właśnie udało mi się po raz pierwszy zjeść mięso (pierś z kurczaka w panierce i do tego ziemniaki koperekiem[emoji3059]), jutro pewnie od rana znowu będzie gorzej także korzystam póki mogę

moja kolejna wizyta dopiero 7 lipca (o ile uda mi się zapisać na ten dzień) [emoji3064] ale będzie dobrze
Od którego tygodnia masz mdłości?

reklama
Strasznie jestem szczęśliwa ta ciąża . Nie mogę się doczekać maleństwa. Póki nie ma mdłości to kocham ten stan 😃
Oooojj ja tez zazdroszczę ! Dziś 7 +3 i od tygodni mdłości okropne ,mecze się ale nie wymiotuje . Ostatnie 2 dni i tak były dla mnie łaskawsze 😍.
Dziś zrobiłam sobie na sniadanie 2 kanapki z szynka i musztarda - taka miałam akurat zachciankę 🤪. Jedna zjadłam ze smakiem, druga ugryzłam gryzka i stop no nie pomogę, nie smakuje mi 😂 a taka sama kanapka jak ta wcześniejsza 🤣.

Do góry