FitMum
Fanka BB :)
Moja koleżanka tez sobie kiedys twarz zjarala bo zasnęła . Jeszcze sie olejem wysmarowala lubie jej to przypominacNo w sumie też prawda mnie się tylko nasuwa podsumowanie "stara a głupia" Bogu dzięki że wszystko się dobrze skończyło chociaż siostra do dzisiaj trochę pogrzana
Ograniczenia na jednego od 18-30kg ale jak wpadnie tam np trojka dzieci to warto tego nie pompowac na maxa.Daj znać jak się bouncy castle spisuje. Tam są jakieś waga ograniczenia? Ja boję się trochę że jak moja banda tam wpadnie to rozwalą. Namiot już rozwalili...
To co ja kupilam nie iest duże. Wlasnie dla dzieci od 3 lata. ( dla mlodszego tez sie spisze choc na opawanou wiadomo co muszą napisać )
Zabralam mlodego do domu bo mega poliki czerwone i oczywiście wysmarowany grubo. Dlugo sie bawil
Czapke miał zeby nie było
Mogloby byc z polewaniem wody po. Zjezdzalni haha
Jakie pyszności. Co to?Dzień dobry, czytam w miarę na bieżąco ale brak weny na pisanie do mojej następnej wizyty jeszcze prawie 3 tygodnie najgorzej dla mnie gotować w te upały, ale dziś sobie dogodziłam Zobacz załącznik 1285069
Ja robię cos podobnego.. Danie po. Chinsku mniam
Dzis u mnie odsmazane ziemniaczki z sosem czosnkowym itd. Uwielbiam. Na razie zadnych mdlosci to trzeba korzystać