wiola0904
Fanka BB :)
Powodzenia!!!W Krakowie też upał będzie, wyprawiam starszaka do szkoły a maluch później do opiekunki bo Dzisiaj wizyta na 12.15 , trzymajcie kciuki bo umieram że stresu od rana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!!!W Krakowie też upał będzie, wyprawiam starszaka do szkoły a maluch później do opiekunki bo Dzisiaj wizyta na 12.15 , trzymajcie kciuki bo umieram że stresu od rana.
Powodzenia!W Krakowie też upał będzie, wyprawiam starszaka do szkoły a maluch później do opiekunki bo Dzisiaj wizyta na 12.15 , trzymajcie kciuki bo umieram że stresu od rana.
Mazowieckie też wita [emoji846] u nas dziś skromne 27 za to cały weekend nadają upalny, mój prawie roczniak będzie w niebie jak mu basen rozlozymy [emoji3]
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty! Sama wreszcie dziś o 17tej będę miała pierwsze usg [emoji846]
W Krakowie też upał będzie, wyprawiam starszaka do szkoły a maluch później do opiekunki bo Dzisiaj wizyta na 12.15 , trzymajcie kciuki bo umieram że stresu od rana.
Trzymam kciuki. W Bielsku też upał już jest 26 stopni. Dziś leje wodę do basenu będziemy z córką się pluskaćW Krakowie też upał będzie, wyprawiam starszaka do szkoły a maluch później do opiekunki bo Dzisiaj wizyta na 12.15 , trzymajcie kciuki bo umieram że stresu od rana.
trzymamW Krakowie też upał będzie, wyprawiam starszaka do szkoły a maluch później do opiekunki bo Dzisiaj wizyta na 12.15 , trzymajcie kciuki bo umieram że stresu od rana.
Ja byłam na pierwszej wizycie dokładnie w tym dniu i już było serduszko więc Ty pewnie też dziś zobaczyszHej kochane trzymajcie dziś kciuki idę dziś na wizytę będzie już 6+4 oby było już serduszko
Ja dziś kiepsko się czuje od rana kocham się z wc No ale cóż zrobić takie uroki
Mnie wczoraj caly wieczor tak delikatnie bolal brzuszek miesiaczkowo i klucie lewego jajnika ciagle z co chwila mocniejszym nasileniem. I zas mam brzuszek balonTrzymam kciuki za wasze bety i wizyty
ja nie wiem jak wytrwam tydzien do swoje następnej
Od rana mdłości i piersi tak bolą.. ledwo umiem wysiedzieć w tej pracy. Marudzenia czas start