Halszka_00
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Długo się zastanawiałam czy dołączyć do strony, ale jestem z nowo założonym kontem. Można jeszcze dołączyć do Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak można dołączyc do tego zamkniętego wątku?
A jeszcze pytanko jaką dlugosc Mają Wasze szyjki ? Ja niestety bardzo boję się skracania.
A czy pamiętasz w którym tygodniu dowiedziała się o chorobie?@marluk210 ja w każdej ciąży miałam pozytywny wynik, bo kiedyś już przeszłam czyli jestem na szczęście bezpieczna. Moja cioteczna siostra przechodziła w pierwszej ciąży. O ile pamietam, to przyjmowała jakieś leki i była pod stała kontrola
@Halszka_00 pewnie, ze można. Zapraszamy. Napisz coś o sobie [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A czy pamiętasz w którym tygodniu dowiedziała się o chorobie?
Mogłabym prosić o dodanie mnie do grupy? Postaram się udzielać tam w miarę możliwości.