reklama
W MOPS lub podobnych instytucjach warto zapytać, bo niedawno od znajomej słyszałam, że jak ma się niski dochód to dają tzw "wyprawkowe" w ciąży. Ile dokładnie przyznają i na jakich warunkach to niestety nie powiem, bo nie dowiadywałam się
pyzarogata
Początkująca w BB
Cześć Lutówki,
Czy można do Was jeszcze dołączyć?
Termin na 22 lutego.
Niestety na pewno będę miała cc przed terminem, ponieważ moja blizna po poprzedniej cesarce nie pozwala na portalu sn ani nawet na dopuszczenie do skurczy
U Was ciaże bezproblemowe?
Czy można do Was jeszcze dołączyć?
Termin na 22 lutego.
Niestety na pewno będę miała cc przed terminem, ponieważ moja blizna po poprzedniej cesarce nie pozwala na portalu sn ani nawet na dopuszczenie do skurczy
U Was ciaże bezproblemowe?
pyzarogata
Początkująca w BB
Na wątku zamkniętym nie jest pusto, zapraszamy
Jak można dołączyc do tego zamkniętego wątku?
Napisz do @Dotkass , żeby dała Ci dostępJak można dołączyc do tego zamkniętego wątku?
KasiaK1909
Aktywna w BB
Część dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć jestem w 23+6 tc , niestety u mnie od pewnego czasu twardy brzuszek i nakaz leżenia. A jak u Was ? Macie jakieś skurcze.?
KasiaK1909
Aktywna w BB
A jeszcze pytanko jaką dlugosc Mają Wasze szyjki ? Ja niestety bardzo boję się skracania.
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Witaj @KasiaK1909. Napisz do Dotkass aby otrzymać dostęp do wątku zamkniętego. Tam wszystkie jesteśmy i tam prowadzimy rozmowy itp[emoji4] Skurcze mam nieregularne, przepowiadajace, fizjologiczne w normie. Szyjke twarda i zamknięta. Skraca mi się jeśli nie mieszam to kanał rodnych, czy coś takiego. Z 50 mm mam 46,5 mm ale lekarz powiedział, że wszystko w normie. Wiec póki co nie martwie się. Życzę Ci spokojnej ciazy i zapraszamy na wątek zamknięty.[emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Sarenkaa91
Początkująca w BB
Ja dwa miesiące temu miałam 4cm, na ostatniej wizycie tydzień temu lekarz tylko mówił mi, że długość jest nadal ok. Też trochę boję się skracania, bo za dużo zajęć sobie wynajduję. 2 tygodnie temu robiliśmy mały remont sypialni i przedpokoju, więc oczywiście postanowiłam trochę przy tym remoncie pomóc , a później panikuję czy nie przesadziłam.A jeszcze pytanko jaką dlugosc Mają Wasze szyjki ? Ja niestety bardzo boję się skracania.
reklama
marluk210
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny dawno mnie tu nie było... Ale może będziecie wstanie mnie trochę uspokoić... Czy któraś z Was zarazila się toksoplazmoza w czasie ciazy? Wczoraj odebrałam wyniki i okazało się że właśnie się zarazilam ;( w pierwszym miesiącu ciazy robiłam badania na toxoplazmoze i zarówno IgG ujemny IgM też, teraz IgG ujemny IgM wątpliwy... Obecnie jestem w 24 tygodniu, bardzo boję się o dziecko...