reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzień dobry w sobotę :)
Muszę przyznać, że ciężko za Wami nadążyć, tym bardziej, że ostatnie popołudnia po pracy spędzałam śpiąc. Pani dr zwiększyła mi dawkę leku na obniżenie ciśnienia i zadziałał, ale niższe ciśnienie mnie po prostu powaliło :D
Piękny dzień się zapowiada, koniecznie trzeba wybrać się na długi spacer (tym bardziej, że mieszkamy w lesie, to grzech nie korzystać), ale póki co czekam na małżonka, który pojechał na zakupy na ryneczek i liczę, że przywiezie coś pysznego na śniadanie :)

Udanej soboty!

Las. Chętnie bym pojechała na spacer do lasu ale pogoda narazie straszy jak zachęca.

Miłego dnia Wam :)

reklama
Dzień dobry :)
Po wczorajszym USG muszę znów imię wymyślać bo miał być Wiktorek a jednak jest cipeczka między nogami :D
Mąż wygrał zakład i musiałam go na kolację zabrać :p skubany cały czas powtarzał, że będzie córeczka nawet jak ostatnio lekarz stwierdził że na 90% chłopak ;D

Po wczorajszym USG muszę znów imię wymyślać bo miał być Wiktorek a jednak jest cipeczka między nogami :D
Mąż wygrał zakład i musiałam go na kolację zabrać :p skubany cały czas powtarzał, że będzie córeczka nawet jak ostatnio lekarz stwierdził że na 90% chłopak ;D

Dzień dobry,
Gratulacje! :) Może najprościej Wiktoria? Powiem szczerze że chłopięce imię mam wybrane odkąd tylko pomyśleliśmy o dziecku, a dziewczęce żadne mi się nie podoba... Oby był chłopak :D

Wystarczy nie wchodzić dzień-dwa i nie da się nadążyć.
Dwa dni trochę roboty miałam, ale plecy niestety nie pozwalają na zbyt dużo aktywności, a nawet za dużo siedzenia też jakoś nie służy. Teraz leżę, odpoczywam i oglądam łóżeczka.
Podobno dzisiaj ostatni dzień ładnej pogody, a od jutra same deszcze :/

Las. Chętnie bym pojechała na spacer do lasu ale pogoda narazie straszy jak zachęca.

Miłego dnia Wam :)
A u nas piękne słońce - oby się tak utrzymało :)
A to niespodzianka :D ja z niecierpliwością czekam na usg połówkowe, żeby wiedzieć na powiedzmy 100%, bo mąż się upiera, że widział siusiaka między nogami, natomiast ja nie widziałam, jeden lekarz na lepszym sprzęcie też nie a drugi na słabszym tak :D więc chyba jeszcze wszystko może się wydarzyć :D

Dzień dobry w sobotę :)
Muszę przyznać, że ciężko za Wami nadążyć, tym bardziej, że ostatnie popołudnia po pracy spędzałam śpiąc. Pani dr zwiększyła mi dawkę leku na obniżenie ciśnienia i zadziałał, ale niższe ciśnienie mnie po prostu powaliło :D
Piękny dzień się zapowiada, koniecznie trzeba wybrać się na długi spacer (tym bardziej, że mieszkamy w lesie, to grzech nie korzystać), ale póki co czekam na małżonka, który pojechał na zakupy na ryneczek i liczę, że przywiezie coś pysznego na śniadanie :)

Udanej soboty!
No to udanego spacerku i po proszę o troszkę słoneczka bo caluśki tydzień u mnie leje.

Gratuluje córeczki a imię na pewno jakieś znajdziesz jeszcze jest sporo czasu ;)

85993e3k0njfrjia.png

No masz, widzisz jaka mąż ma intuicję :p
A kiedy lekarz mówił że na 90% chłopiec, tzn w którym tygodniu. Ja w 12 usłyszałam że będzie dziewczynka i tak zastanawiam co mi lekarz powie za 2 tygodnie :p

Ja jeszcze nie znam płci, ale jestem pewna że to będzie córcia bo planowaliśmy dziewczynkę, współżycie było 4 dni przed owulacją.Dostałam od koleżanki ciuszki dla dziewczynki od rozmiaru 50 do 74. Wizytę mam dopiero 4 października, lekarz powiedział że wtedy mi powie jaka płeć bo to będzie 19 tydzień i 3 dzień.A tydzień później będę miała połówkowe w Klinice.

reklama
Do góry