Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Czy czujecie juz takie mocniejsze i regularne kopniaki maluszka?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie...bardziej wypinanie, prężenie się, ale nie powiedziałabym by były regularne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy czujecie juz takie mocniejsze i regularne kopniaki maluszka?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak miałabyś parke to powiem Ci: idealnie[emoji4]super.Hej hej my po wizycie
"O tu jest dziewucha. A tu.... co? Druga dziewucha? Hm... nie tu jednak jest chłopak.... a wiecie co, dajmy im jeszcze urosnąć" [emoji16]
Szyjka się nie skraca, leżymy dalej. Połówkowe za 3 tygodnie.
Hej hej my po wizycie
"O tu jest dziewucha. A tu.... co? Druga dziewucha? Hm... nie tu jednak jest chłopak.... a wiecie co, dajmy im jeszcze urosnąć" [emoji16]
Szyjka się nie skraca, leżymy dalej. Połówkowe za 3 tygodnie.
Więc niech rosną zdrowo hihi. A Wy dalej czekajcie
Też czekamy... Doktor "najprawdopodobniej" trochę mi za mało.
Ja nie czuję albo nie wiem, że czuję. Poza "gulka" wtorkowa nic mi się nie przydarzyło.
Hej Dziewczyny Od dwóch dni czuje ruchy !! Są to takie delikatne puknięcia poniżej pępka. Teraz jestem już w 100 % pewna, że to Dzidzia Wcześniej wydawało mi się, że coś czuje ale to raczej były jelita. Maleństwo chyba lubi jak czytam książkę na głos bo ewidentnie wtedy czuje wyraźne ruchy
Ja też czuję. Ostatnio leżałam i jak napięłam brzuch żeby wstać, to z jednej strony zrobiła się mała górka, jakby w tym miejscu był Bobas, ale mnie połaskotał w tym momencie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom