Dzień dobry
Ja dziś zaczęłam od ćwiczeń na siłowni, 2.5km piechotą w deszczu tam i z powrotem to jest to
Trochę zazdroszczę tym mamom, które mają oddzielny kąt dla swoich urwisów, my nie będziemy mieć takiej możliwości. Mieszkanie mamy z 1 sypialnią więc chcemy czy nie maluch będzie spał z nami. Mamy nadzieję, że za dwa lata może kupimy większe, ale najpierw muszę znaleźć pracę, żeby to utrzymać wszystko.
Dla mnie ważne jest spanie razem z mężem, a nawet chodzenie spać o tej samej porze. Zawsze się kładę spać razem z nim nawet, jeśli nie jestem zmęczona i sobie potem np. czytam. Mnie to jest potrzebne, ale wiem, że nie wszystkim. Znam pary śpiące oddzielnie i dobrze im to wychodzi. Ciekawostka historyczna: zwiedzałam pałac Schönbrunn w Wiedniu, są tam oddzielne sypialnie dla króla i królowej oraz ich wspólna sypialnia, gdzie spotykali się w celu płodzenia potomstwa. A jak król chciał, to wysyłał służącego z zaproszeniem do królowej. Bardzo mi się ten koncept podobał
Dziewczyny, jak to jest z tym dentystą? Bo póki co to mi lekarz nic nie wspominał, trzeba dostać jakieś skierowanie? Nic mnie nie boli, dziąsła mi krwawią mocno ale to podobno w ciąży normalne. Ja akurat dentysty się nie boję, mam fantastyczną dentystkę, ale kiedyś chyba jest obowiązek zrobić przegląd? Kiedy konkretnie?