Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Oj kukurydzy się objadalam nad morzem, na razie mam dość [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeeee, powiem ci jak się mieszka nad morzem to ta kukurydza jest wszędzie i się nie je a jak już się przeprowadziłam, to obudziłam się, że "o kukurydza, kupię"Oj kukurydzy się objadalam nad morzem, na razie mam dość [emoji12]
Hej. W końcu sie zebralam na odwagę i zadzwoniłam do dentysty. Juz nie daje rady, oprócz kilku zębów w tym chyba osemki bola mnie nieraz wszystko zeby. Ledwo mogę je umyć. Miałam zawsze wrażliwe, ale teraz to jest jakaś masakra odkąd jestem w ciąży. No i od wtedy sie psuja, bo miałam wyleczone. Pierwszy wolny termin mieli za dwa tygodnie ale pani wcisnela mnie na szczęście na jutro. Juz się boje jak cholera. Nie cierpię chodzić do dentysty.
Przeżyjesz! Zdrowe ząbki są ważne. Szczególnie w ciąży.Dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi dotyczące zębów. Jakos to musze przeżyć.
A ja dziś mam troche ogorkowej z wczoraj i ...placki ziemniaczane. Jutro robie rybę, moi faceci nie będą zadowoleni ponieważ są mocno miesozerni. Trudno. Kto gotuje ten rzadzi[emoji4]@Dotkass pysznie. Ja znowu myślę o jajkach. Chodzą za mną te placki ziemniaczane. Ale myślę jutro bądź sobota. Z gulaszem. Mmm. Serio idę jesc śniadanie. Metraż nie duży Ale wciąż nie trafiłam do kuchni.
A ja dziś mam troche ogorkowej z wczoraj i ...placki ziemniaczane. Jutro robie rybę, moi faceci nie będą zadowoleni ponieważ są mocno miesozerni. Trudno. Kto gotuje ten rzadzi[emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A i do chrupania kukurydzy się przydadzą. ..jeśli już mowa o niej[emoji4]Dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi dotyczące zębów. Jakos to musze przeżyć.