reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

Każdy związek na jakimś etapie ma "gorsze dni", mój też nie jest od nich wolny. Nie wierzę w cudowne pary. W sensie takie co to wszystko u nich to miód. Doceniam i tę goryczke. Ważne by być razem. Razem jakoś wszystko co złe, nie takie kleić do kupy. Choć czasem i trzask drzwiami czy łezka.

Twoja Mama @Juliettaaa123 to na pewno superwoman :) Pewnie lata praktyki ja taką uczyniły.

Dobrze mieć coś swojego. Swoje zajęcie / zacięcie.

reklama
Oczywiście że każdy ma gorsze dni. Jestem zdania, że od czasu do czasu powinno się pokłócić, bo atmosfera wtedy taka bardziej czysta jest i pogodzić się też jest dobrze i wtedy wszyscy uśmiechnięci chodzą bo nic na wątrobie nie leży. A problemy... Jesteście/jesteśmy razem ze sobą po to by się wspierać. Związek przecież to nie tylko śmiechy hihy buziaczki i łóżko.. jesteśmy razem i jest fajnie gdy jest dobrze, to bądźmy razem gdy jest źle i trzeba trochę się bardziej postarać. Przecież wtedy znowu będzie dobrze!

@Dotkass pysznie. Ja znowu myślę o jajkach. Chodzą za mną te placki ziemniaczane. Ale myślę jutro bądź sobota. Z gulaszem. Mmm. Serio idę jesc śniadanie. Metraż nie duży Ale wciąż nie trafiłam do kuchni.

Hmmmm...jakbym Ci to...ja dziś na śniadanie jadłam...co???...No co?...No oczywiście, ze jajka [emoji23]

85993e3koj7clzdz.png

reklama
Do góry