reklama
Witam się poniedziałkowo
Tak na szybko tylko bo ja w pracy i nie bardzo jest jak pisać..
Cały weekend poza domem i kiepsko było z dostępem do neta więc mam spore zaległości
Powodzenia wizytujacym!
Miłego dnia dla wszystkich mamusiek
Tak na szybko tylko bo ja w pracy i nie bardzo jest jak pisać..
Cały weekend poza domem i kiepsko było z dostępem do neta więc mam spore zaległości
Powodzenia wizytujacym!
Miłego dnia dla wszystkich mamusiek
KasiaK89
Fanka BB :)
Witajcie,
U mnie sny też są tak anormalne, że aż nie wiem skąd to się bierze, jest jakieś naukowe wytłumaczenie na takie dziwne sny w ciąży??? Masakra....
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, a ja również zabieram się za pracę... Moje ostatki, odliczam do czwartku z niecierpliwością ☺
U mnie sny też są tak anormalne, że aż nie wiem skąd to się bierze, jest jakieś naukowe wytłumaczenie na takie dziwne sny w ciąży??? Masakra....
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, a ja również zabieram się za pracę... Moje ostatki, odliczam do czwartku z niecierpliwością ☺
@Leila.jm chyba jeszcze nie było przyjemnego snu. Same koszmary. Albo uciekam, albo Męża gubię i znaleźć nie mogę, to jakaś wojna.
W piątek kupię sobie wkońcu poduszkę do snu C może pomoże poprawić jakość snu.
Cześć wszystkim
U mnie tez te sny jakieś dziwne, bardzo realne. Dzisiaj śniło mi sie, ze kupowałam pączka (znowu te pączki) i siedziałam jadłam i przyszła ta ekspedientka i mowi ze jest w ciąży i ma 12 lat i usiadła mi na kolanach i tak opowiadała. Obudziłam sie to czułam jakbym naprawdę odbyła taka rozmowę.
Tez wlasnie juz bede sie przymierzać do kupienia tej poduszki C.
Powodzenia na wizytach. Dajcie znać po. Ja mam dzisiaj na 18:40 odebranie wyników krwi itd. Bez usg.
Słonko wyszło. Pościel wrzuciłam na balkon. Niech przewieje. Bez większego zapału ogarniam porządki. Chcę jeszcze papiery poukładać. Teczki i pisaki uszykowane - wstyd pisać... od kilku tygodni. Lubie raz na jakiś czas takie generalki.
@Syla88 moje też realistyczne. Dziś zbudziłam się ze strachem.
@Syla88 moje też realistyczne. Dziś zbudziłam się ze strachem.
Monisiek88
A moje sny zupelnie nie w te strone uderzaja. Mnie sie sni tak dziwny sex ze jak to mowie mezowi to mi mowie nie da sie hahah
A moje sny zupelnie nie w te strone uderzaja. Mnie sie sni tak dziwny sex ze jak to mowie mezowi to mi mowie nie da sie hahah
Jedne mają apetyt na pączki inne na figle
Monisiek88
No masakra. Miś-owa ale wstyd az mowic. Jak mnie jakas kobieta tak w realu pyta czy mam dzowne sny bo on a przez hormony miala to mowie ze jakies tam glupoty. Np wstyd sie przyznac hahaha. A moglyby mi sie snic takie piekne paczki hahaha
martula1985
Ja to głównie mam sny erotyczne [emoji85]
reklama