reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja od samego początku łykam PregnaPlus, od niedawna dołączyłam jeszcze PregnaDHA, do tego magnez i teraz Duphaston

16ud3e3kpztre1wh.png

Mi lekarka odstawiła duphaston. Mówiąc, że nie plamię więc nie trzeba (choć wcześniej mówiła, że brać zaleca do 20tyg.nawet)

Z witamin mam kupione Mama Vita (w aptece je polecono jako równie dobre jak Pregna ale tańsze - po 2 kapsułki są witaminy + dha) z tym, że nie brałam jeszcze.

Juz Wam pisze coi jak.
Dzieciatka pieknie rosna maja sie dobrze.
Zamknieto mnie na oddziale bo wyskoczylo mi wysokie cisnienie 160/100 do tego to plamienie dali mi magnez w kroplowce ktory leci chocby mu sie nie chcialo.
Maluszki maja 52 mm 53 mm i 55 mm fikaja brykaja serduszka pieknie bija.
Wlasnie czuje przy tej kroplowce takie bulgotki w podbrzuszu i zastanawiam sie czy przypadkiem magnez nie podoba sie maluchom.
Jeszcze raz przepraszam za to czekanie ale badanie za badaniem i to tak jest potem
To dobrze ze z brzdacami ok ;)

@Dotkass no wlasnie mi wczoraj znajoma powiedziala, ze w rodzinie miala kilka tygodni temu taki przypadek. Cala ciaze lekarze twierdzili, ze bedzie chlopak a na porodowce wyszla dziewczynka.
Chyba tez bede neutralne kupowac [emoji23] pokoj i tak i mia byc w kolorze pasujacym do obu plci.
Dekoracje tez mam wybrane i wszystko neutralne jest.

@Miś-owa mi mowili na poczatku, ze w 1 trymestrze wystarczy sam kwas foliowy.
Jak wyszly bliznieta to powiedzieli zeby w 1 trym. wlaczyc juz witaminy.
Koncze za pare dni opakowanie Feminion 1 i przeskakuje na witaminy z DHA.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Dotkass no wlasnie mi wczoraj znajoma powiedziala, ze w rodzinie miala kilka tygodni temu taki przypadek. Cala ciaze lekarze twierdzili, ze bedzie chlopak a na porodowce wyszla dziewczynka.
Chyba tez bede neutralne kupowac [emoji23] pokoj i tak i mia byc w kolorze pasujacym do obu plci.
Dekoracje tez mam wybrane i wszystko neutralne jest.

@Miś-owa mi mowili na poczatku, ze w 1 trymestrze wystarczy sam kwas foliowy.
Jak wyszly bliznieta to powiedzieli zeby w 1 trym. wlaczyc juz witaminy.
Koncze za pare dni opakowanie Feminion 1 i przeskakuje na witaminy z DHA.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Femibion 2 zawiera Dha

Femibion 2 zawiera Dha

Wiem ale nie mam go w Holandii [emoji12] a bez sensu sprowadzac z Polski.
Femibion 1 kupilam jak jeszcze bylam w Polsce i opakowania czekaly sobie na 2 kreski :)
Teraz kupilam juz w Holandii kolejne witaminy.

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

reklama
Zapytam o wszystko w pon :) No chyba ze wyladyje wczesniej :/ Tak sobie mysle ze to chyba wszystko przez ta jutrzejsza RP. Im blizej tym bardziej sie stresuje. A to sie odbija na mojej macicy

Do góry