Leila.jm
Fanka BB :)
Ja w sumie nie wiem [emoji16]Dziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie nie wiem [emoji16]Dziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
A dzięki piękne. To ja to chyba miałam ze 2razy, ale myślałam że to wzdęcie. No chyba że to było jednak wzdęcie człowiek nieświadomy nie przejmuje się wieloma rzeczami@Shemshi twardnienie, inaczej stawianie się macicy/brzucha to takie twardnienie całego brzucha...nagle robi się jak kamień i odpuszcza dopiero po odpoczynku...trochę to przypomina późniejsze skurcze porodowe. Czesto takie twardnienie mylone jest z wypinaniem się dziecka, ale to już pod koniec ciąży, gdy dziecko ma niewiele miejsca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A dzięki piękne. To ja to chyba miałam ze 2razy, ale myślałam że to wzdęcie. No chyba że to było jednak wzdęcie człowiek nieświadomy nie przejmuje się wieloma rzeczami
Ja nie, przy pierwszej teoretycznie powinny się pojawic w okolicach 20 tyg ale kazda ma inna nature i moze byc wczesniejDziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
Dziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
I ja nie jestem pewna [emoji1] coś tam poczułam kilka razy, ale co to było to nie wiem. Dzięki detektorowi wiem dokładnie gdzie moje dziecko aktualnie przebywa, ale czekam na jakieś bardziej konkretne znaki. U mnie to początek 15 tygodnia więc liczę, że za tydzień dwa będę już pewna.Ja w sumie nie wiem [emoji16]