Leila.jm
Fanka BB :)
Ja w sumie nie wiem [emoji16]Dziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie nie wiem [emoji16]Dziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
A dzięki piękne.@Shemshi twardnienie, inaczej stawianie się macicy/brzucha to takie twardnienie całego brzucha...nagle robi się jak kamień i odpuszcza dopiero po odpoczynku...trochę to przypomina późniejsze skurcze porodowe. Czesto takie twardnienie mylone jest z wypinaniem się dziecka, ale to już pod koniec ciąży, gdy dziecko ma niewiele miejsca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A dzięki piękne.To ja to chyba miałam ze 2razy, ale myślałam że to wzdęcie. No chyba że to było jednak wzdęcie
człowiek nieświadomy nie przejmuje się wieloma rzeczami
![]()
Ja nie, przy pierwszej teoretycznie powinny się pojawic w okolicach 20 tyg ale kazda ma inna nature i moze byc wczesniejDziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
Dziewczyny czy Wy czujecie ruchy?
I ja nie jestem pewna [emoji1] coś tam poczułam kilka razy, ale co to było to nie wiem. Dzięki detektorowi wiem dokładnie gdzie moje dziecko aktualnie przebywa, ale czekam na jakieś bardziej konkretne znaki. U mnie to początek 15 tygodnia więc liczę, że za tydzień dwa będę już pewna.Ja w sumie nie wiem [emoji16]