reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja na śniadanie codziennie jajka i warzywa na oleju kokosowym. Na obiad jakieś mięso i surówka a na kolację nachodzi mnie na słodkie i bez mięsa i ostatnio są to najczęściej jakieś placuszki z owocami na mące kokosowej lub kasztanowej
U mnie wszystko lekkostrawne, mięso rzadko i to też bez tłuszczu itp. Nic smażonego, mam totalny odrzut.

Dolaczam bo mam termin na 9.02 zachcianek zero(moze to i dobrze) tylko podobny problemz krwiakiem mam. Moj malutki bo 7mm ale lezec i tak trzeba. Tomoja pierwsza ciaza a czekalismy na nia z mezem 5 lat i od razu trach....odwarstwianie sie kosmowki. Jestesmy dobrej mysli. Wizyty sa co 2 tygodnie zeby sprawdzac czy sie wchlonie. Serducho fadolki bije jak dzwonoooo a w dumie to nie wiem czy to zachcianka czy nie ale kilka dni temu mi sie wspomnialo jak za dziecka bawarki pijalam i tak teraz zostalo i do sniadania i do kolacji

@Monisiek88 witaj :)

Dzisiaj mam gorszy dzien, psychicznie. Panikuje okropnie. USG za dwa tygodnie, osiwieje i/lub wyladuje w psychiatryku.

Wezcie mnie kopnijcie w doope bo dzisiaj tego potrzebuje :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny wracam . Krwiak gigant ale dr mówi ze najważniejsze ze nie widać wycieku. Maluszek ma się świetnie bardzo ruchliwy . Ja mam nakaz leżenia tylko siku jedzenie prysznic . Leki bez zmian .Plamie taka stara brązowa krwią i to tez powiedziała ze na plus . Przytuliła Mnie i powiedziała ze będzie dobrze tylko muszę o siebie dbać. W środę mam przyjechać na kolejna wizyty żebym zobaczyła dzieciaczka i się uspokoiła ze jest ok .

Dziewczyny wracam . Krwiak gigant ale dr mówi ze najważniejsze ze nie widać wycieku. Maluszek ma się świetnie bardzo ruchliwy . Ja mam nakaz leżenia tylko siku jedzenie prysznic . Leki bez zmian .Plamie taka stara brązowa krwią i to tez powiedziała ze na plus . Przytuliła Mnie i powiedziała ze będzie dobrze tylko muszę o siebie dbać. W środę mam przyjechać na kolejna wizyty żebym zobaczyła dzieciaczka i się uspokoiła ze jest ok .

Kochana musi być dobrze! To teraz lez jak Królowa a Maz niech lata wokół Ciebie [emoji6]
Trzymam baaaaaaaardzo mocno kciuki!
Jeżeli mogę zapytać to skąd takie ustrojstwo się bierze? To przez in vitro czy jak?

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Kochana musi być dobrze! To teraz lez jak Królowa a Maz niech lata wokół Ciebie [emoji6]
Trzymam baaaaaaaardzo mocno kciuki!
Jeżeli mogę zapytać to skąd takie ustrojstwo się bierze? To przez in vitro czy jak?

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Pytałam właśnie i invitro nie ma na to wpływu tak samo dostają krwiak kobiety z normalnych ciąż . Mowila ze macica jest bardzo ukrwiona teraz i czasami pękają naczynia i tworzą się takie krwiaki . Niestety biorę Acard i on może tez się do tego przyczynić ale z moja immunologia znowu nie mogę go nie brać i mowi ze ja to w ogóle ciężki przypadek jestem. Mój kręci nosem nie zadowolony bo kupiliśmy przyczepę postawiliśmy nad morzem i nici z biwakowania . Oj z tymi facetami udusić to mało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1499266498-aaaaaa.jpeg
Trufelek żyje [emoji173] wszystko jest dobrze,serduszko bije :) termin porodu z 20.02 przesunął się na 14.02 ( w tym dniu miałam zabieg ) wierzę w siłę mojego okruszka

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia piękne maleństwo, super

Do góry