reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Pewnie zawsze dla spokoju można iść się zbadać.

Ktoś tu pisał o herbatce imbirowej? Gdzie ją można kupić??? :-)
Ja pisałam kupiłam w Asdzie(mieszkam w uk i oni lubią takie smaki imbirowe typu ciasteczka imbirowe czekolada....) coś takiego jak Tesco duży sklep spożywczy. Moja jest imbirowi cytrynowa.

U mnie śledzie, ogórki kiszone królują.. Pomimo że całe życie kocham słodycze tak teraz wogole nie mam na nie ochoty. Generalnie na nic nie mam ochoty oprócz śledzi i kiszonek i jakieś kwaśne owoce [emoji1]

O to tak jak ja. Wszystko co kwaśne. Czym kwasniejsze tym lepsze. Nie pamietam czy w pierwszej ciazy z synem tez tak miałam.

reklama
Cześć dziewczyny
U mnie nastąpiły gorsze dni... Bardzo źle się czuję :/ od wczoraj straszne mdłości i wymioty... dostałam jakiejś swedzącej wysypki na rękach :/
Do tego jak trochę dłużej postoje to zaraz robi mi się słabo :/ po wstaniu zawroty głowy... Dobrze ze mam urlop bo bym nie dała rady pracować a moja ginekolog nie chce mi zwolnienia wystawić...

Ja też mam straszne mdłości zawroty i bóle głowy. Pracuję, dojeżdżam do pracy 30 km i modlę się żeby to się szybko skończyło ;)

f2w39jcg9nt4axsg.png

Ja mam ochotę na wszystko co pomidorowe, no i niestety na same niezdrowe rzeczy a zaznaczę tu, że na co dzień odżywiam się bardzo zdrowo. Teraz aż za mną chodzi jaki kebab albo obrzydliwie tłuste frytki z keczupem... W pierwszej ciąży miałam apetyt tylko na owoce i w sumie żadnych zachcianek. A teraz to jakaś masakra :) Mogłabym jeść i jeść.

Do tego mam straszne mdłości i bóle głowy a w pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie. Teraz wszystko inaczej.

f2w39jcg9nt4axsg.png
Ja też tak mam. Do tego w pierwszej ciąży wygladalam kwitnaco a teraz jak pryszczata kupa [emoji90]

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lali herbatę imbirowa zrobisz sama. Korzeń imbiru pokrój w cienkie plasterki i zalej wrzątkiem. Można później jak wystygnie dodać cytryny i miodu. W pierwszej ciąży wypiłam hektolitry

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry