reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@coldold oj czy ja wiem czy byc sie cieszyla z 3 trymestru latem. Nie znam zadnej dziewczyny uwazajacej lato to fajna pora roku na koncowke w ciazy. Te co akurat tak trafily to meczyly sie okropne bo im duszno bylo, puchly stasznie, nogi bolaly. Kiepsko to wspominaja. Polog w takie upaly to tez nic przyjemnego.

Wiosna i jesien to chyba najlepsze pory roku na rodzenie, przynajmniej tak wychodzi jak sie pytalam znajomych.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czyli dobrze wymierzyłyśmy :D

reklama
Cześć dziewczyny
U mnie nastąpiły gorsze dni... Bardzo źle się czuję :/ od wczoraj straszne mdłości i wymioty... dostałam jakiejś swedzącej wysypki na rękach :/
Do tego jak trochę dłużej postoje to zaraz robi mi się słabo :/ po wstaniu zawroty głowy... Dobrze ze mam urlop bo bym nie dała rady pracować a moja ginekolog nie chce mi zwolnienia wystawić...

W pierwszej ciazy przytylam 8kg (do 33tc) teraz mam zamiar tez sie pilnować chociaz jest gorzej bo mam ciagle ochote na slodycze a z synkiem mnie od nich odrzucalo.
Wam tez zaczęły wypadac wlosy lamac sie paznokcie i wyskakiwac pyszcze?? :( jestem przerazona

Dziewczyny, jak mocne macie te bóle brzucha?
W terminie miesiączki i tydzień później miałam bardzo silne, teraz mam takie dni że prawie nic nie boli poza ukłuciami, ale są i takie że boli kilka razy dziennie ale nie jest to bardzo silny ból. Tylko raz brałam nospe, tydzień temu jak się przemęczylam i na prawdę bardzo mnie bolało cały dzień. Także ogólnie nie jest tak, że nic mnie tam nie zaboli ale to już nie jest tak silny ból jak w trakcie okresu.

Czuję straszną presję. Moja siostra w pierwszej ciąży schudła zamiast przytyć, w drugiej utrzymała wagę. Boję się, że się roztyję. Na dodatek od ostatniej owulacji jestem strasznie wzdęta i czuję się jak balon.
I ja się trochę boję. Zawsze byłam bardzo szczupła, noszę ten sam rozmiar od liceum i dziwnie mi myśleć, że mogę być gruba. Boję sie, że się nie poznam :D niby jest tak, że najważniejsze jest aby dziecko było zdrowe, z resztą można sobie poradzić. Ale towarzyszy mi jednak strach przed zmianami w moim ciele.

Hej dziewczyneczki :)
Jakie fajne apki wrzucacie :)
Powiedzcie czy macie juz zachciewajki jesli chodzi i jedzenie?
Ja zjadlam dzisiaj kawaleczej tortu i mi niedobrze..

Hej dziewczyneczki :)
Jakie fajne apki wrzucacie :)
Powiedzcie czy macie juz zachciewajki jesli chodzi i jedzenie?
Ja zjadlam dzisiaj kawaleczej tortu i mi niedobrze..
U mnie śledzie, ogórki kiszone królują.. Pomimo że całe życie kocham słodycze tak teraz wogole nie mam na nie ochoty. Generalnie na nic nie mam ochoty oprócz śledzi i kiszonek i jakieś kwaśne owoce [emoji1]

reklama
Do góry