reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ropuszka a skąd wiesz że będziesz miała wymioty? Ja wrażliwe piersi mam, jestem senna ale nudności i wymiotów nigdy nie miałam

Od dwóch dni budzę sie o 6 rano i jest mi niedobrze staram się zasnąć jeszcze i to przespać wczoraj się udało , ale dziś mam pełno ślini w buzi i mnie mdli cały dzień prawie . Najlepsze to ze Ja w ogóle nie mam apetytu , a myślałam ze będę zjadać ogórki czekolada [emoji12]Plamienia ustały już takie znikome . Biorę bardzo dużo leków i takie zastrzyki i dr twierdzi ze ta stara krew od tego bo powstają krwiaki. Mówi ze najważniejsze ze nie było żywej krwi i ze dobrze się czuje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wyszłam z gabinetu i mam mieszane uczucia, przez 15 min gin walczyła ze sprzętem żeby znaleźć pęcherzyk więc zdążyłam się w tym czasie juz poplakac ze nic nie ma! W końcu znalazła pęcherzyk ale maly i nic więcej nie było widać, mowi ze to 5 tydzień i 5 dzień więc może jeszcze tak być, i wizytę mam znowu za tydzień

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis tez pojechalam do gina alr tez nic nie widac..:( dostalam luteine na moje bole brzucha...zrobilam jeszcze beta hcg i mam 369,5 takze chyba jest ok? Wizyte kolejna mam normalnie 20

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego Ja nie chciałam iść szybciej niż min 6tydz bo bym chyba umarła myśląc cały czas .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Spokojnie dziewczyny,na tym etapie na prawdę każdy dzień jest jak na wagę złota,dzisiaj pęcherzyk a za 2 dni już mogłabyś zobaczyć serduszko Flower! Ważne jest żeby nie iść za wcześnie,żeby się nie stresować później bo nic nie było albo malutkie itd.
Rozpuszka666 to dobrze ze upławy już znikają!

85993e3kh6uv52oc.png

Dziewczyny uwierzcie ze Ja już myślałam ze nigdy nie zobaczę dwóch kresek bo ciężki ze Mnie przypadek ale wierzę teraz w moją kropeczkę . I przykład mojej przyjaciółki która usłyszała bicie dopiero w 8 tyg a dziś ma piękna córeczkę pokazuj ze na wszystko musi przyjść swój czas [emoji846] Pozytywne myślenie [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry