reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U nas kiepskie wieści. Layla dostała dzisiaj już mieszankę aminokwasową do picia zamiast mleka - to już najbardziej restrykcyjny produkt mlekozastepczy przy nietolerancjaxh pokarmowych... :( Neocate...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
U nas kiepskie wieści. Layla dostała dzisiaj już mieszankę aminokwasową do picia zamiast mleka - to już najbardziej restrykcyjny produkt mlekozastepczy przy nietolerancjaxh pokarmowych... :( Neocate...

smutne wieści ale wierzę, że będzie dobrze, mała podrośnie i wszystko się poprawi !

Dziękuję Wam bardzo! My od soboty w domu :) Udaje się nam karmić piersią, mi bardzo na tym zależało. Dla mnie to po prostu wygodne i ekonomiczne.
@mysiaka92 dużo zdrowia i trzymam kciuki! :)

Teraz próbuję jakoś ogarnąć się w nowej sytuacji. Jutro moja mama wyjeżdża, mąż od piątku w pracy. A córka jest zagubiona. Rana nie goi się najlepiej, pojawiła się jakaś ropa. Ale jestem dobrej myśli! :)
Pozdrawiam!

na ranę mogę polecić rivanol, koleżance kazali robić okłady w szpitalu i pomogło. Ja miałam po porodzie ogromnego hrmoroida i zszedł właśnie po rivanolu kupowałam gotowy w butelce.

ja już właściwie kończę okres połogu jeśli chodzi o krwawienie ... dalej nie rozpuściły mi się szwy wewnętrzne ... na wizycie kontrolnej poproszę lekarza o wycięcie, bo rana się już zagoiła. Do następnej miesiączki wole się tego pozbyć.

Miłosz ma różne dni. Czasem aniołek a czasem maruda. W dzień ma problemy z zasypianiem ale w nocy ładnie śpi. Ze względu na laktację karmię go 2 razy w nocy. Na wzdęcia podawałam delikol teraz kupiłam bobotic. Problemy z brzuszkiem nie są bardzo dokuczliwe ale są ... póki co nie zaobserwowałam nietolerancji pokarmowej.

Życzę Wam z całego serca, żeby wszystko się jak najszybciej ułożyło! Mam nadzieję, że tą mieszankę Layla przyswoiła?

@Kaśka 1983 Dziękuję za radę! Jutro będzie położna ściągnąć mi szwy, ciekawe, co powie. Ogólnie jest już lepiej, tylko wygląda mało fajnie. Ale to estetyczne sprawy, nie tak istotne :)

Hubert nawet fajnie śpi w nocy, ale córka się nam mocno rozchorowała. I że snu nici. Najważniejsze, żeby szybko wyzdrowiała, bo już mi serce pęka, jak patrzę na jej męczarnie

@Kaska dziękuje. Na szczęście wiem, ze to przechodzi, bo starszej przeszło praktycznie a niebawem 4 latka będzie miała. Super, ze Miłosz śpi w nocy. My tez tylko dwa karmienia. Ok 24-1 i drugie Ok 4-5

@Moniorek przyswoiła i już jest lepiej. Niestety ze średnia przechodziliśmy to samo. Ale ma niespełna 4 latka i prawie jej przeszło. Oj żeby się Hubert nie zaraził :(

Mnie od 3/4 dni boli kręgosłup na wysokości wkłucia znieczulenia i krzyż cały. Ale to miejsce po znieczuleniu to tylko jak się kładę na plecach czy opieram o coś :/ ehhh starość nie radość [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji28]

@Agnik3 hehe sypiemy się mi też doskwierał kręgosłup, ale na szczęście już przeszło :) czekamy na wyniki badań córki i jutro kontrola. Tak mi przykro, jak tak płacze i oczy ma takie opuchnięte od choroby :( my mamy to zawsze jakieś zmartwienie mamy!

Wczoraj kontrola u pediatry Miłosza waga to 4070 goni brata ... u nas generalnie jakoś leci, trochę mi pracy brak jak rozmawiam z koleżankami aż by się chciało wrócić no ale nie można mieć wszystkiego

A ja do pracy wracam zaraz po Wielkanocy. 5 kwietnia wieeelka data [emoji322][emoji322][emoji322] co prawda tylko na weekendy póki co, ale zawsze coś.

reklama
hej jak tam u was? u nas Miłosz spoko. Bywa marudny w nocy raczej śpi OK. miewa gorsze dni czasem w nocy trzeba dać mu chwilę aż zaśnie. Dalej jest na piersi, ostatnia waga to 4400 w miesiąc 1 kg. do przodu. Dalej jest tylko na piersi.

ja już bo wizycie u gina. Wszystko dobrze się zagoiło, na początek w ramach antykoncepcji dostałam tabletki Limetic potem zdecyduje się na spiralę.

Pogoda ostatnio słaba. Niby nie pada ale mroźno i wietrznie :( oby do wiosny

Do góry