reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Nie wiem też, czy to nie przez moją miesięczną "samotność" nie wymyślam różnych głupot, bo skończyłam pracować, wyprowadziłam się i teraz od kilku tygodni siedzę w domu... Nie mam co ze sobą zrobić to myślę o głupotach. Raczej nie jestem smutna cały czas, ani według mnie za bardzo, ale cholera wie :) po prostu mam takie momenty, że chce wrócić do tego jaką byłam wcześniej, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie żeby miało moich chłopaków teraz zabraknąć, wtedy dopiero bym się załamała..
A pewnie, że z samotności się głupie myśli biorą. Wiem coś o tym :)
Mi to na bardzo długi spacer też za ciężko, brzuch zaraz robi się wielki i musze siadać :p a to co będzie później..

reklama
A pewnie, że z samotności się głupie myśli biorą. Wiem coś o tym :)

Mi to na bardzo długi spacer też za ciężko, brzuch zaraz robi się wielki i musze siadać :p a to co będzie później..
Tak, albo nogi wchodzą mi w tyłek, albo siku co chwila, to już nie można normalnym tempem chodzić, bo za szybko :D a jak dłużej postoję to kręgosłup się przyłącza, żeby na niego pomarudzić.. ciężki los bycia matką :D

@Juliettaaa123 przecież to na prawdę blisko. Ja chodziłam nie raz. Jak byłam piękna i młoda na imprezy do Bolka czy Lolka, później z wózkiem. Na pieszo jest dużo szybciej mimo wszystko. Trzeba tylko wiedzieć którędy iść, żeby nie na około [emoji6]...ale w ciąży chyba tez bym raczej nie łaziła, na spacer z wózkiem jak najbardziej, bo ile można na Szczęśliwice [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Juliettaaa123 przecież to na prawdę blisko. Ja chodziłam nie raz. Jak byłam piękna i młoda na imprezy do Bolka czy Lolka, później z wózkiem. Na pieszo jest dużo szybciej mimo wszystko. Trzeba tylko wiedzieć którędy iść, żeby nie na około [emoji6]...ale w ciąży chyba tez bym raczej nie łaziła, na spacer z wózkiem jak najbardziej, bo ile można na Szczęśliwice [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem szczerze, że może nie znam tak okolic i dróg, żeby łatwo przejść do konkretnego celu. Póki co to korzystam z jakdojade.pl :D

Powiem szczerze, że może nie znam tak okolic i dróg, żeby łatwo przejść do konkretnego celu. Póki co to korzystam z jakdojade.pl :D

Na wiosnę postaram się przyjechać to chętnie Ci pokaże co i jak [emoji6]...jestem przynajmniej raz z mcu, ale w ciąży to nie bardzo, a w zimie za daleko na takie spacery, natomiast wiosna jest idealna [emoji2]

85993e3koj7clzdz.png

Zazdroszczę Wam. Dlaczego ja mieszkam na takim zadupiu? [emoji31]

Do kliniki daleko, patologii ciąży u nas nie ma, a z moją szyjka nie mogę jeździć co dwa tygodnie 100KM w jedną stronę na wizytę do kliniki, jak żyć? [emoji22]

reklama
Do góry