reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
@Dotkass nie pije sie caly czas robi sie kuracje dwa tyg. wszędzie zalecaja przy anemi w ciazy rownież, ma wiele cennych skladnikow naszłam kiedys na bloga Agnieszki Maciag i ona tez pila w ciazy w celu własnie podniesienia żelaza, pierwsze slysze, że wzmaga skurcze, wiem o lisciach malin, ale o pokrzywie pierwsze slysze. Ja jesli spadnie mi zelazo nie zawaham sie, wypróbowałam na mojej mamie ona robi badania co miesiac, bo bierze silne leki i ładnie podnioslo jej sie żelazo. Ale jesli ktos nie ma pewnosci i sie boi lepiej to skonsultowac z lekarzem wiadomo.

Aaaa...i zgodnie z ustaleniami rozumiem, ze jutro zgłaszam do moderatorek o założenie WZ? Czy jeszcze czekamy? Dziewczyny ogromna prośba (dla ułatwienia), te które chcą być na WZ proszę o wpisanie się na listę u @Paraplu będzie mi łatwiej...muszę podać nicki osób, które mają mieć dostęp, a szczerze nie chciałabym, by osoby nie udzielające się miały dostęp do wątku, w którym będziemy mogły się bardziej otworzyć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
przepraszam o co chodzi z tym watkiem WZ bo ja nie w temacie?

@Dotkass nie pije sie caly czas robi sie kuracje dwa tyg. wszędzie zalecaja przy anemi w ciazy rownież, ma wiele cennych skladnikow naszłam kiedys na bloga Agnieszki Maciag i ona tez pila w ciazy w celu własnie podniesienia żelaza, pierwsze slysze, że wzmaga skurcze, wiem o lisciach malin, ale o pokrzywie pierwsze slysze. Ja jesli spadnie mi zelazo nie zawaham sie, wypróbowałam na mojej mamie ona robi badania co miesiac, bo bierze silne leki i ładnie podnioslo jej sie żelazo. Ale jesli ktos nie ma pewnosci i sie boi lepiej to skonsultowac z lekarzem wiadomo.

Sprawdziłam na sobie...nigdzie o tym nie piszą...piłam co prawda herbatę z pokrzywy i niestety urodziłam miesiąc wcześniej

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
Ja odstawilam teraz moja ukochana herbatę z pokrzywy na rzecz meliski. Dobrze ni to zrobi ;)

Ja dostałam Philips Lumea. Użyłam może z 5 razy, efekty zaczynały być wi bdoczne i bach ciąża. I owłosienie wróciło. :(

A co do tego testosteronu to mam nadzieję że nie będę musiała odsprzedać moich ślicznych upolowanych ciuszków :O

Do góry