reklama
ana.
Fanka BB :)
@Dotkass nie pije sie caly czas robi sie kuracje dwa tyg. wszędzie zalecaja przy anemi w ciazy rownież, ma wiele cennych skladnikow naszłam kiedys na bloga Agnieszki Maciag i ona tez pila w ciazy w celu własnie podniesienia żelaza, pierwsze slysze, że wzmaga skurcze, wiem o lisciach malin, ale o pokrzywie pierwsze slysze. Ja jesli spadnie mi zelazo nie zawaham sie, wypróbowałam na mojej mamie ona robi badania co miesiac, bo bierze silne leki i ładnie podnioslo jej sie żelazo. Ale jesli ktos nie ma pewnosci i sie boi lepiej to skonsultowac z lekarzem wiadomo.
ana.
przepraszam o co chodzi z tym watkiem WZ bo ja nie w temacie?Aaaa...i zgodnie z ustaleniami rozumiem, ze jutro zgłaszam do moderatorek o założenie WZ? Czy jeszcze czekamy? Dziewczyny ogromna prośba (dla ułatwienia), te które chcą być na WZ proszę o wpisanie się na listę u @Paraplu będzie mi łatwiej...muszę podać nicki osób, które mają mieć dostęp, a szczerze nie chciałabym, by osoby nie udzielające się miały dostęp do wątku, w którym będziemy mogły się bardziej otworzyć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@Dotkass nie pije sie caly czas robi sie kuracje dwa tyg. wszędzie zalecaja przy anemi w ciazy rownież, ma wiele cennych skladnikow naszłam kiedys na bloga Agnieszki Maciag i ona tez pila w ciazy w celu własnie podniesienia żelaza, pierwsze slysze, że wzmaga skurcze, wiem o lisciach malin, ale o pokrzywie pierwsze slysze. Ja jesli spadnie mi zelazo nie zawaham sie, wypróbowałam na mojej mamie ona robi badania co miesiac, bo bierze silne leki i ładnie podnioslo jej sie żelazo. Ale jesli ktos nie ma pewnosci i sie boi lepiej to skonsultowac z lekarzem wiadomo.
Sprawdziłam na sobie...nigdzie o tym nie piszą...piłam co prawda herbatę z pokrzywy i niestety urodziłam miesiąc wcześniej
Dotkass
przepraszam o co chodzi z tym watkiem WZ bo ja nie w temacie?
Czas najwyższy założyć wątek zamknięty
ana.
myślisz ze to po herbacie? no nie wiem wszystko mozliwe.Sprawdziłam na sobie...nigdzie o tym nie piszą...piłam co prawda herbatę z pokrzywy i niestety urodziłam miesiąc wcześniej
ana.
dzieki za wyjaśnienieCzas najwyższy założyć wątek zamknięty
Dotkass
myślisz ze to po herbacie? no nie wiem wszystko mozliwe.
Później nie dość ze gdzieś w necie wyszukałam to jeszcze potwierdziła mi to położna ze taki skutek uboczny niestety może być...dlatego radzę ostrożnie
reklama
mavika
Ja odstawilam teraz moja ukochana herbatę z pokrzywy na rzecz meliski. Dobrze ni to zrobi
Ja dostałam Philips Lumea. Użyłam może z 5 razy, efekty zaczynały być wi bdoczne i bach ciąża. I owłosienie wróciło.
A co do tego testosteronu to mam nadzieję że nie będę musiała odsprzedać moich ślicznych upolowanych ciuszków :O
Ja dostałam Philips Lumea. Użyłam może z 5 razy, efekty zaczynały być wi bdoczne i bach ciąża. I owłosienie wróciło.
A co do tego testosteronu to mam nadzieję że nie będę musiała odsprzedać moich ślicznych upolowanych ciuszków :O