reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

On zawsze rano jak leżę na wznak jest w miarę płaski jeszcze a dziś mi wywalilo taka piłkę w miarę twardą. Ale wstałam i mi przeszło

Ta twarda piłka to macica, uniosła Ci się wyżej, ja jak leżę na płasko tez tak mam [emoji16]

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
Ciężko Was nadrobić :D Jak samopoczucie?
Ja co do płci mam przeczucie od początku, że to chłopiec, choć zawsze pragnęłam córeczki ;) I dla dziewczynki imie mamy, a dla chłopca, albo mi się podoba, a mężowi nie, albo odwrotnie :D Zresztą nie jest tak, że te imiona dla chłopca podobają mi się tak bardzo bardzo. Po prostu są w miarę ładne i tyle [emoji14]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko Was nadrobić :D Jak samopoczucie?
Ja co do płci mam przeczucie od początku, że to chłopiec, choć zawsze pragnęłam córeczki ;) I dla dziewczynki imie mamy, a dla chłopca, albo mi się podoba, a mężowi nie, albo odwrotnie :D Zresztą nie jest tak, że te imiona dla chłopca podobają mi się tak bardzo bardzo. Po prostu są w miarę ładne i tyle [emoji14]

Mam to samo, oprócz tego, ze ja jeszcze nie znam płci

16ud3e3kpztre1wh.png

@Ju-sti czesc :)

@mavika haha no ja sie juz przyzwyczailam ale szokuje mnie nadal jak szybko ta gulka rosnie :)
To sprzed chwili :)
1503301531-aaaaaa.jpeg

@Ruby_Charm mam to samo z imionami dla chlopcow. Jest pare ladnych ale jakos nie chwytaja mnie za serce.

Ide sobie kawe zrobic bo sie obudzic nie moge. Chociaz to raczej mozna nazwac brudna woda a nie kawa ale moj mozg sie nabiera i traktuje jako zwykla mocna kawe [emoji23]

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

Ja mam za tydzień wizytę, niby staram się nie świrować, ale psychika robi swoje... śniło mi się, że u mojej gin zepsuł się sprzęt i nie mogła mi zrobić usg, wysłała mnie do innego lekarza a on, że już idzie do domu i mi nie zrobi... i płakałam, że znowu płci nie poznam...

Witam nową mamuśkę ;) płeć już niektóre znają, niektóre jeszcze czekają :)

reklama
Ja też jeszcze nie znam, i pewnie może za miesiąc się dowiem, może później. Mój maluch 2 tygodnie młodszy od Twojego :D

A dla mnie brawa, dziś chyba jeszcze się nie obudziłam...pisałaś chłopiec dziewczynka, a ja sobie ubzdurałam ze znasz płeć...ech ten ciężarny mozg

16ud3e3kpztre1wh.png

Do góry