reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Na poczatku ciazy bolały okropnie, ale teraz już bol się zmniejsza. Jak dotkne to boli nie dotykam nie boli. Mam napewno dużo większy biust, napięty...normalnie lifting[emoji16]Czy Was też piersi najbardziej bolą w nocy? Co noc umieram.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Która z Was tak jak ja ma zastrzyki z clexane?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Która z Was tak jak ja ma zastrzyki z clexane?
Ja biorę już od trzech miesięcy . Na początku miałam fraxiparine teraz mam clexan .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Forrester
Zaciekawiona BB
Ja mam to samo... Od samiuśkiego początku, aż do teraz (10tc) i nic nie zapowiada na to, żeby miało się polepszyć. Jedna z dziewczyn napisała wcześniej o spaniu w staniku, to się stosuje i trochę pomagaCzy Was też piersi najbardziej bolą w nocy? Co noc umieram.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo P1ma40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikomu nie życzę ale może się przydać ta wiedza
https://agnieszkakudela.pl/jestes-ciazy-specjalisty-pojdziesz-bez-kolejki-darmo/
https://agnieszkakudela.pl/jestes-ciazy-specjalisty-pojdziesz-bez-kolejki-darmo/
Monisiek88
No mnie tylko stanik sportowy pomagal. Ale pewno na kazdego dziala to nieco inaczej. Pyzunia wielkie gratulacje my w kwestii imio to myslelismy o chlopcu Ignacy a o dziewczynce Klara ale Lewandowscy nam ukradli wiec najpewniej pozostanie Łucja
martula1985
Dzień dobry Dziewczyny, wszystko przed nami [emoji2]
Monisiek88
Haha analogicznie do tego martula co napisalas to mnie mowili ze pierwszy trymest jest ciezki, drugi - power wiekszy niz przed ciaza, a ostatni to czyste dogorywanie
reklama
serena22
Dziewczyny wróciłam od lekarza to 7 tydzień i 3 dzień lekarz powiedział że wszystko jest w porządku ale teraz nie jestem taka pewna, bo serduszko bije 100 zderzeń na minutę. Sprawdziłam w internecie że na tym etapie ciąży powinno być 130 uderzeń ,poniżej 130 jest duże zagrożenie poronieniem..