andzelisia
Fanka BB :)
A pamiętasz moze konkretnoe przyrosty bety?Ja miałam bardzo duże przyrosty więc zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pamiętasz moze konkretnoe przyrosty bety?Ja miałam bardzo duże przyrosty więc zobaczymy
U mnie beta w ciagu 24 godz wzrosla o 165% ponoc to chlopczykowo,mimo wszystko marze o corci :-)Angelika Też słyszałam o tym że Wysoka beta świadczy o tym że będzie dziewczynka ,czytałam dużo na forum że dziewczyny były przestraszone że mają za wysoką bete że coś jest nie tak i zawsze rodziły dziewczynki.
200-250% co 48h. Nawet bałam się że może zbyt duże, ale chyba nieA pamiętasz moze konkretnoe przyrosty bety?
Nie ma znaczenia czy dla ciężarnych, staraj się tylko kupować leki a nie suplementy diety. Jeśli chodzi o magnez jest kilka do wyboru, tylko trzeba zaznaczyć w aptece że chce się lek.Prosiłam męża o kupienie magnezu dla kobiet ciężarnych, dali mu ASMAG. może być?
O to i u mnie powinna być 100% dziewczyna po cichu liczyłam na chłopca, ale również czuję że to jednak dziewczę.Angelika Też słyszałam o tym że Wysoka beta świadczy o tym że będzie dziewczynka ,czytałam dużo na forum że dziewczyny były przestraszone że mają za wysoką bete że coś jest nie tak i zawsze rodziły dziewczynki.
Tak też słyszałam, i właśnie dlatego 9-10 tydzień są najgorsze, później beta powoli się stabilizuje, a w 2 trymesttze nawet trochę spada ja narzekam na mdłości i wzdęcia wieczorem, wymiotowałam tylko raz, zmęczenia chyba nie mam, choć to chyba zależy od dnia. Trudno powiedzieć czy to takie bardzo złe samopoczucie, ale chyba trochę tak. Moja mama też lepiej czuła się w ciąży z chłopcem.Ponoć dlatego kobieta się gorzej czuje z dziewczynka w ciąży bo beta wyzsza, a to właśnie beta powoduje źle samopoczucie. Tak nam lekarz mówił.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom