reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Miałam to. Ale słychać dopiero gdzieś od 30 tygodnia

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

@mysiaka92 nie ma szans? Znam przypadki gdzie zarodek pojawił się w 9 tygodniu!
Z tym się nie zgodzę...detektor tętna działa od momentu bicia serduszka,i na początku nie jest łatwo wyłapać bicie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tym się nie zgodzę...detektor tętna działa od momentu bicia serduszka,i na początku nie jest łatwo wyłapać bicie :)

Znaczy ja kupilam koło 30 tygodnia bo musiałam kontrolować tętno młodego ale wszędzie pisali ze wcześniej rzadko kiedy słychać

1498668221-aaaaaa.png
wrzesniowki chwala ten :)

reklama
Ja to samo. Ale od września idzie do przedszkola to będę miała prawie pół roku na relaks :D Chyba, że będzie ciągle chory i i tak w domu...

Zazdroszczę!!! Mój pójdzie dopiero w przyszłym roku od września jako 2,5 latek ale wtedy będę mieć już 9 miesięcznego szkraba"oby" więc nie łudzę się na szybkie chwile spokoju....

Do góry