reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja tez jeszcze nie mam a był już na 3 wizytach co tydzień. Teraz mam 2 tyg przerwy na badania i 05.07 założy kartę ciąży. A na ostatnim usg w czwartek juz serduszko było. Także nie stresuj się. A każdy lekarz powinien na słowo wierzyć że się jest w ciąży chyba. To przecież chodzi o nasze dziecko a lekarz ma tylko uważać i stosować inne leki.
Ja teraz trochę rzadziej tu zaglądam bo mój facet jest w domu. Od jutro będę pewnie częściej bo wraca do pracy.
Tez zaczynam żwirować bo mdłości ciut mniejsze i jakoś więcej siły mam i zamiast się cieszyć stresuje się czy oby z fasolka wszystko ok. Pokręcone jesteśmy

reklama
Wybieram się w pon do lekarza, wówczas okaże się co z torbielą - denerwuję się - mam nadzieję, ze będzie Ok. Strasznie dziś zmęczona jestem - leżę w łóżku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czy Wam tez tak czas zwolnil?!?!?!?

Jakos te tygodnie mi zawsze lecialy a odkad czekam na wizyte to jakby czas lecial 10 razy wolniej niz normalnie [emoji33] musze sobie jakies dodatkowe zajecia znalezc by czas szybciej zlecial.

Czy Wam tez tak czas zwolnil?!?!?!?

Jakos te tygodnie mi zawsze lecialy a odkad czekam na wizyte to jakby czas lecial 10 razy wolniej niz normalnie [emoji33] musze sobie jakies dodatkowe zajecia znalezc by czas szybciej zlecial.

Mi zwolnił.. Czekam i czekam na wizyte a mam co tydzien poki co

Ja też nie mam jeszcze karty ciąży,jutro o 9 pierwsza wizyta,stres mnie zżera bo nie mam objawów oprócz bolących sutków przy dotknięciu.Żadnych mdłości, złego samopoczucia,jakbym nie była w ciąży a wg.moich obliczeń dziś 5 tydz.2 dzień.

Ja też nie mam jeszcze karty ciąży,jutro o 9 pierwsza wizyta,stres mnie zżera bo nie mam objawów oprócz bolących sutków przy dotknięciu.Żadnych mdłości, złego samopoczucia,jakbym nie była w ciąży a wg.moich obliczeń dziś 5 tydz.2 dzień.

Brakiem mdlosci sie nie przejmuj. U mnie ciaza tydzien starsza niz u Ciebie i tez nie mam mdlosci. W piatek bylo serducho, takze wszystko okej. Nie kazda ma mdlosci :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
@Paraplu ma rację :) ja też nie mam typowych objawów ciąży,ale z dnia na dzień może się to zmienić [emoji14] poza tym parasolka też mam tp na 20stego :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry