reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Mam luteine dopochwowo biore 2 razy na dzien, no-spe tez juz wzielam i acard 75 na codzien tez biore.. Najgorsze ze moj lekarz dzis nie przyjmuje..

Mam luteine dopochwowo biore 2 razy na dzien, no-spe tez juz wzielam i acard 75 na codzien tez biore.. Najgorsze ze moj lekarz dzis nie przyjmuje..
Możesz wziąć 3 luteiny na raz przy plamieniu,do tego magnez 3 razy dziennie i nospe...połóż się i staraj się uspokoić...jeśli nie ma żywej krwi to znaczy,że wszystko jest ok :) a może aplikujac luteine sobie podraznilas? Zawsze lepiej robić to bez pomocy aplikatora

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny super wiadomosci! [emoji173] oby tylko takie byly.

Ja czuje sie swietnie przez caly dzien. Musze tylko rano zadbac o wode i porzadne sniadanie bo bez tego slabo mi sie robi. Reszta dnia super ale wieczorem to 19-20 juz zasypiam na stojaco i musze isc spac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Anifen leki masz, nie wiem czy cos wiecej moze teraz zrobic lekarz. Jedyne co, to chyba mozesz zwiekszyc dawke luteiny. Masz moze gdzie isc zadzwonic aby skonsultowac wieksza dawke?

Anifen jak sie boisz to jedz na IP bedziesz spokojniejsza. Najlepiej jakbys odpoczela. Szkoda ze nie masz dupka w domu.
Trzymam kciuki i badz dobrej mysli

Przedemna ciezki dzien dzis jade zaraz z synem do zabrza na kontrole do gastroenterologa tam mnie czeka dlugie siedzenie potem musze jechac z synem do sklepu i trzeba zaczac syna pakowac na oboz ogarnac w domu a na 17 czeka mnie impreza z klubu syna na zakonczenie sezonu.
Dzis to bedzie masakra bo przychodzi godz 17 to mnie spanie bierze.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Dziewczyny super wiadomosci! [emoji173] oby tylko takie byly.

Ja czuje sie swietnie przez caly dzien. Musze tylko rano zadbac o wode i porzadne sniadanie bo bez tego slabo mi sie robi. Reszta dnia super ale wieczorem to 19-20 juz zasypiam na stojaco i musze isc spac.

Zazdroszczę :( mnie ten ból wykonczy psychicznie :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a ja od wczoraj wieczorem mam takie przybrudzony sluz, i bol brzucha... Nie chce panikowac ale boje sie ze znow zaczyna sie poronienie :( nie wiem czy czekac czy leciec do lekarza ? Tak sie boje :(:(
Ja znając siebie już bym na Twoim miejscu jechała do lekarza lub na IP,lepiej zbadać i skontrolować nawet u innego lekarza

Do góry