Lea2022
Moderator
O:Przy becie 2200 jest już całkiem wyraźna (nadal jaśniejsza od kontrolnej )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O:Przy becie 2200 jest już całkiem wyraźna (nadal jaśniejsza od kontrolnej )
Naprawde to mnie nie pocieszyłas
Ja rozmawiałam o tym z moją ginekolog i ona mówi, ze to było zdecydowanie bardziej powszechne zjawisko przy starym rodzaju cięć. Teraz tnie się bardzo nisko, a zagnieżdżenie w większości prawidłowych ciąż odbywa się wysoko. Oczywiście nie można tego wykluczyć, ale nie są to nadmiernie częste przypadki.
A ze tak zapytam czy po CC byłaś skazana na kolejne cc czy chciałas np. normalnie urodzic czy jednak nie i co było powodem koejnych cc . Bo jezeli wkoncu mi sie uda to chciała bym jednak normalnie urodzic ale slyszalam ze marne szanseMiałam 3 cc, każda kolejna nie była utrudnieniem, dopiero teraz jakoś się nie udaje.
A ze tak zapytam czy po CC byłaś skazana na kolejne cc czy chciałas np. normalnie urodzic czy jednak nie i co było powodem koejnych cc . Bo jezeli wkoncu mi sie uda to chciała bym jednak normalnie urodzic ale slyszalam ze marne szanse
Pierwsze cc ulozenie miednicoweA ze tak zapytam czy po CC byłaś skazana na kolejne cc czy chciałas np. normalnie urodzic czy jednak nie i co było powodem koejnych cc . Bo jezeli wkoncu mi sie uda to chciała bym jednak normalnie urodzic ale slyszalam ze marne szanse
mozesz cos wiecej na ten temat powiedziec jaki miałaś odstep czas pomiedzy cc a vbacJa co prawda nie koleżanka
Ale tak jak pisałam wyżej ja jestem po vbac i polecam każdemu. Już sobie nie wyobrażam mieć kolejnego cc (oczywiście bez jakiś poważnych wskazań)
U mnie znów było pośladkowe wiec u pierwiastki lekarz powiedział ze nie zaryzykuje PSN i padła decyzja o CC w 38 tcPierwsze cc ulozenie miednicowe
Drugie cc ze względu na ryzyko (14,5 miesiąca od ostatniego cc)
Trzecie cc sama sugerowalam lekarzowi, ze pewnie będzie bo 2 cc juz były i lekarz tez byl za cc nie wiem czy względy medyczne czy to, ze chcialam tak.
mozesz cos wiecej na ten temat powiedziec jaki miałaś odstep czas pomiedzy cc a vbac