reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
okej :)
No mam dwa potencjalne terminy owu i jak dostanę okres to będę wiedzieć [emoji23] ale napewno go dostanę [emoji23] dlatego napisałam ze albo jednak była wcześniej i niebawem dostanę, albo jeśli była później to jest chujowo. Nie ma tu o czym dyskutować [emoji3526] po prostu testować nie będę [emoji16]

reklama
Dzisiaj zrobiłam drugi test ale nie z porannego moczu, kupiłam specjalnie pink 🙂 ale miałam nadzieję na bardziej gruba krechę 😅😅 więc chyba jest dobrze

Ja nawet przy becie 100 nie miałam na nich grubej kreski :p także jak ładna kreska z pinka to trzeba poczekać na zaawansowaną ciąże :D

Ide jutro do gina bo wkoncu mam wizyte i tu raczej mam pytanko do dziewczyn które juz sa po takich wizytach .. Co lekarz powinien zaproponowac z farmakologicznych narzedzi do pomocy chodzi mi tu o jakies tabletki czy cos w ten desen bo nie chce zostac odesłana z kwitkiem :(

Ide jutro do gina bo wkoncu mam wizyte i tu raczej mam pytanko do dziewczyn które juz sa po takich wizytach .. Co lekarz powinien zaproponowac z farmakologicznych narzedzi do pomocy chodzi mi tu o jakies tabletki czy cos w ten desen bo nie chce zostac odesłana z kwitkiem :(
Ale tabletek na co? Jaki masz problem?

Zanim lekarz przepisze leki, powinien skierować Cię na badania: podstawowe hormony, cukry. Nie do końca rozumiem, o jakie narzędzia Ci chodzi 😃

Ale tabletek na co? Jaki masz problem?
wyczytuje ze jakies leki zarzywacie czy to luteine czy cos na progesteron itp. Pierwszy raz ide na wizyte pod tytulem "mam problem z zajsciem w ciaze" :) dletego chciałam dopytac czy oprocz skierowania na badania powinien cos mi przepisac .

Nic dopóki Cię nie zbada i nie będzie znał Twoich wyników.
wyczytuje ze jakies leki zarzywacie czy to luteine czy cos na progesteron itp. Pierwszy raz ide na wizyte pod tytulem "mam problem z zajsciem w ciaze" :) dletego chciałam dopytac czy oprocz skierowania na badania powinien cos mi przepisac .

reklama
Skoro nie ma wykrytego problemu to lekarz nie może nic przepisać. 😅 brak owulacji? Stymulacja. Niepękające pęcherzyki? Zastrzyk na pękanie. Niski progesteron po owu? Luteina, dupahaton. I wiele innych. Ale zazwyczaj trzeba najpierw chodzić na monitoring, badać progesteron po owulacji itp aby znaleźć problem... 😅

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.