reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa wiec proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy wpis :) aktualnie okres powinien przyjść 16 lutego (2 dni spóźnienia). Zrobiłam dziś test jednak wyszedł negatywny. Teoretycznie mało prawdopodobne jest to ze w tym cyklu się udało ponieważ mąż był w delegacji i kompletnie nie było możliwości działać w dni płodne. Jednak zazwyczaj okres mam regularnie dlatego zaczęłam się zastanawiać co może być przyczyną, dzisiaj rano (w dwa dni po terminie miesiączki) temperatura w pochwie wynosiła 37,3 czy to normalne ? miałyście tak ?

reklama
Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa wiec proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy wpis :) aktualnie okres powinien przyjść 16 lutego (2 dni spóźnienia). Zrobiłam dziś test jednak wyszedł negatywny. Teoretycznie mało prawdopodobne jest to ze w tym cyklu się udało ponieważ mąż był w delegacji i kompletnie nie było możliwości działać w dni płodne. Jednak zazwyczaj okres mam regularnie dlatego zaczęłam się zastanawiać co może być przyczyną, dzisiaj rano (w dwa dni po terminie miesiączki) temperatura w pochwie wynosiła 37,3 czy to normalne ? miałyście tak ?

Mogła się owulacja przesunąć

Zdjęcie zrobiłam po 2 min. Jutro rano powtórzę test
Jakby sie przyjrzeć to cos tam mozna dostrzec ale powtorz jutro.
A ja mam ciagle uczucie rozpierania w podbrzuszu, trochę czuję się wzdęta, wrazliwe sutki i uczucie mokrości. Owu była 15.02 myslicie, że to uczucie ze wzgledu na to, że komórka wedruje do macicy? Na przedokresyjne objawy za wcześnie, zwykle tez takich odczuć jak teraz w 19 dc nie mam.
Najwcześniej u mnie testować mogę 23.02...ciekawa jestem i to barbardzo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś mnie podkusiło i ponownie wykonałam test. 🙈 wydaje mi się że kreska jest teraz nieco mocniejsza

Załączniki

• E00138E6-1A94-4479-B3DF-FEB9BA83CCB2.jpeg
    E00138E6-1A94-4479-B3DF-FEB9BA83CCB2.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 159
  • 1175629A-741C-4F28-8478-BD6BD860C080.jpeg
    1175629A-741C-4F28-8478-BD6BD860C080.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 163
Jakby sie przyjrzeć to cos tam mozna dostrzec ale powtorz jutro.
A ja mam ciagle uczucie rozpierania w podbrzuszu, trochę czuję się wzdęta, wrazliwe sutki i uczucie mokrości. Owu była 15.02 myslicie, że to uczucie ze wzgledu na to, że komórka wedruje do macicy? Na przedokresyjne objawy za wcześnie, zwykle tez takich odczuć jak teraz w 19 dc nie mam.
Najwcześniej u mnie testować mogę 23.02...ciekawa jestem i to barbardzo.
Ja mam już od prawie tygodnia ból jak na @. Od paru dni mam obrzmiałe piersi ale mnie nie bolą… dostałam strasznie dużo pryszczy… śluz mam inny niż zwykle. Trudno mi powiedzieć, każda kobieta odczuwa inaczej. Ja jeszcze się nie cieszę z moich bladych kresek ale gdzieś w środku wiem że już mogę 🙈

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.