reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa wiec proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy wpis :) aktualnie okres powinien przyjść 16 lutego (2 dni spóźnienia). Zrobiłam dziś test jednak wyszedł negatywny. Teoretycznie mało prawdopodobne jest to ze w tym cyklu się udało ponieważ mąż był w delegacji i kompletnie nie było możliwości działać w dni płodne. Jednak zazwyczaj okres mam regularnie dlatego zaczęłam się zastanawiać co może być przyczyną, dzisiaj rano (w dwa dni po terminie miesiączki) temperatura w pochwie wynosiła 37,3 czy to normalne ? miałyście tak ?

reklama
Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa wiec proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy wpis :) aktualnie okres powinien przyjść 16 lutego (2 dni spóźnienia). Zrobiłam dziś test jednak wyszedł negatywny. Teoretycznie mało prawdopodobne jest to ze w tym cyklu się udało ponieważ mąż był w delegacji i kompletnie nie było możliwości działać w dni płodne. Jednak zazwyczaj okres mam regularnie dlatego zaczęłam się zastanawiać co może być przyczyną, dzisiaj rano (w dwa dni po terminie miesiączki) temperatura w pochwie wynosiła 37,3 czy to normalne ? miałyście tak ?

Mogła się owulacja przesunąć

Zdjęcie zrobiłam po 2 min. Jutro rano powtórzę test
Jakby sie przyjrzeć to cos tam mozna dostrzec ale powtorz jutro.
A ja mam ciagle uczucie rozpierania w podbrzuszu, trochę czuję się wzdęta, wrazliwe sutki i uczucie mokrości. Owu była 15.02 myslicie, że to uczucie ze wzgledu na to, że komórka wedruje do macicy? Na przedokresyjne objawy za wcześnie, zwykle tez takich odczuć jak teraz w 19 dc nie mam.
Najwcześniej u mnie testować mogę 23.02...ciekawa jestem i to barbardzo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś mnie podkusiło i ponownie wykonałam test. 🙈 wydaje mi się że kreska jest teraz nieco mocniejsza

Załączniki

• E00138E6-1A94-4479-B3DF-FEB9BA83CCB2.jpeg
    E00138E6-1A94-4479-B3DF-FEB9BA83CCB2.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 161
  • 1175629A-741C-4F28-8478-BD6BD860C080.jpeg
    1175629A-741C-4F28-8478-BD6BD860C080.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 166
Jakby sie przyjrzeć to cos tam mozna dostrzec ale powtorz jutro.
A ja mam ciagle uczucie rozpierania w podbrzuszu, trochę czuję się wzdęta, wrazliwe sutki i uczucie mokrości. Owu była 15.02 myslicie, że to uczucie ze wzgledu na to, że komórka wedruje do macicy? Na przedokresyjne objawy za wcześnie, zwykle tez takich odczuć jak teraz w 19 dc nie mam.
Najwcześniej u mnie testować mogę 23.02...ciekawa jestem i to barbardzo.
Ja mam już od prawie tygodnia ból jak na @. Od paru dni mam obrzmiałe piersi ale mnie nie bolą… dostałam strasznie dużo pryszczy… śluz mam inny niż zwykle. Trudno mi powiedzieć, każda kobieta odczuwa inaczej. Ja jeszcze się nie cieszę z moich bladych kresek ale gdzieś w środku wiem że już mogę 🙈

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.