reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry 🤗 co myślicie o tym teście?

Załączniki

• 674F5FEC-CD5A-4338-9273-740B62DA920F.jpeg
    674F5FEC-CD5A-4338-9273-740B62DA920F.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 156
reklama
Widać jakby mocz dotarł rowno do pewnej strefy, warto powtorzyc rano i do 5 minut zrobic fotkę.

Nie wierzę w to co widzę 😭😭😭 rozjeb....y mnie te wyniki serio 😭 czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?
Progesteron spadł już na miesiączkę ale beta drasniete więc jako stały badacz bety z krwi uważam że z niczego się nie wzięła - wygląda że jakiś biochem chyba się przytrafil... Przykro mi 😥

U mnie jakoś ten cykl nie idzie... Dzisiaj 9dc, a śluzu nic, testy owu blade jak dupa... W ogóle jakoś cały czas się mylę, który to dc. Jak zawsze mam wszystko w głowie tak teraz jakoś tak nastawiona jestem na kompletną porażkę. Ale nie w takim sensie, że mi smutno, tylko bardziej chciałabym już przeskoczyć ten cykl... Dziwnie tak, jeszcze takiego czegoś nie przerabiałam 🤣

U mnie jakoś ten cykl nie idzie... Dzisiaj 9dc, a śluzu nic, testy owu blade jak dupa... W ogóle jakoś cały czas się mylę, który to dc. Jak zawsze mam wszystko w głowie tak teraz jakoś tak nastawiona jestem na kompletną porażkę. Ale nie w takim sensie, że mi smutno, tylko bardziej chciałabym już przeskoczyć ten cykl... Dziwnie tak, jeszcze takiego czegoś nie przerabiałam 🤣
U mnie 8 dc testy tez biel, ale ja jestem nakręcona jak jeszcze chyba nigdy.
Będzie bolało jak okres przyjdzie, oj będzie 😅

W którym dniu po owulacji (i czy miałaś potwierdzoną?)
Zaczęłam się mega martwić :( bo to już 2/3 cykli z biochemem... Tym razem wyniki nizsze niż ostatnio więc zaraz pewnie przyjdzie @ ale zastanawia mnie z czego to wynika :( co mogłabym ewentualnie przebadać?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.