- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Niestety ja nic nie widzę. Ile dni po owu?Dzień dobry co myślicie o tym teście?
G
guest-1680456925
Gość
Widać jakby mocz dotarł rowno do pewnej strefy, warto powtorzyc rano i do 5 minut zrobic fotkę.
Tego niestety nie mogę powiedzieć.Niestety ja nic nie widzę. Ile dni po owu?
Zdjęcie zrobiłam po 2 min. Jutro rano powtórzę testWidać jakby mocz dotarł rowno do pewnej strefy, warto powtorzyc rano i do 5 minut zrobic fotkę.
B
B206
Gość
Progesteron spadł już na miesiączkę ale beta drasniete więc jako stały badacz bety z krwi uważam że z niczego się nie wzięła - wygląda że jakiś biochem chyba się przytrafil... Przykro miNie wierzę w to co widzę rozjeb....y mnie te wyniki serio czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?
pluto_nova
Moderator
U mnie jakoś ten cykl nie idzie... Dzisiaj 9dc, a śluzu nic, testy owu blade jak dupa... W ogóle jakoś cały czas się mylę, który to dc. Jak zawsze mam wszystko w głowie tak teraz jakoś tak nastawiona jestem na kompletną porażkę. Ale nie w takim sensie, że mi smutno, tylko bardziej chciałabym już przeskoczyć ten cykl... Dziwnie tak, jeszcze takiego czegoś nie przerabiałam
stokrotka_
Fanka BB :)
U mnie 8 dc testy tez biel, ale ja jestem nakręcona jak jeszcze chyba nigdy.U mnie jakoś ten cykl nie idzie... Dzisiaj 9dc, a śluzu nic, testy owu blade jak dupa... W ogóle jakoś cały czas się mylę, który to dc. Jak zawsze mam wszystko w głowie tak teraz jakoś tak nastawiona jestem na kompletną porażkę. Ale nie w takim sensie, że mi smutno, tylko bardziej chciałabym już przeskoczyć ten cykl... Dziwnie tak, jeszcze takiego czegoś nie przerabiałam
Będzie bolało jak okres przyjdzie, oj będzie
kasiaa91
W którym dniu po owulacji (i czy miałaś potwierdzoną?)
Zaczęłam się mega martwić bo to już 2/3 cykli z biochemem... Tym razem wyniki nizsze niż ostatnio więc zaraz pewnie przyjdzie @ ale zastanawia mnie z czego to wynika co mogłabym ewentualnie przebadać?
reklama
kasiaa91
W 8 (ewentualnie 9 lub 10 bo nie wiem kiedy owulacja była). W niedzieleA w który dzien cyklu bedziesz testować?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.