reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wierzę w to co widzę 😭😭😭 rozjeb....y mnie te wyniki serio 😭 czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?
No progesteron niski... może jakiś biochem wczoraj wylapałas skoro był cień?

reklama
Możliwe 🥺 to byłby mój drugi biochem na 3 cykle starań...
Teraz doczytałam na drugim wątku ze to juz ok 12dpo wiec raczej prog spadł prawidłowo na okres. Nie wiem czy w takim razie można mówić o biochemie bo ta beta to nieciązowa. Tego juz sie nie dowiesz... nie łam się 😘 listopadowe dzieci tez są super !

Teraz doczytałam na drugim wątku ze to juz ok 12dpo wiec raczej prog spadł prawidłowo na okres. Nie wiem czy w takim razie można mówić o biochemie bo ta beta to nieciązowa. Tego juz sie nie dowiesz... nie łam się 😘 listopadowe dzieci tez są super !
@Kamilad Mi też się wydaje, że po prostu ciąży nie było i prog spadł już na miesiączkę. Przykro mi :( trzymaj się ciepło.

@Kamilad Mi też się wydaje, że po prostu ciąży nie było i prog spadł już na miesiączkę. Przykro mi :( trzymaj się ciepło.
Dzięki dziewczyny :( a na prawdę czułam że to ten cykl i że wstrzelilismy się idealnie 😩

To bardzo duża beta jak na nie-ciąże dla kobiet w naszym wieku. Beta u kobiet przed menopauzą powinna wynosić <1 (czasami lab podają wynik jako <5 lub <2,5 itp. ale tu na wyniku nie ma „<„ - wynik jest dokładny i wskazuje na ciążę, a progesteron mocno sugeruje biochemiczną.

To bardzo duża beta jak na nie-ciąże dla kobiet w naszym wieku. Beta u kobiet przed menopauzą powinna wynosić <1 (czasami lab podają wynik jako <5 lub <2,5 itp. ale tu na wyniku nie ma „<„ - wynik jest dokładny i wskazuje na ciążę, a progesteron mocno sugeruje biochemiczną.
Zaczęłam się mega martwić :( bo to już 2/3 cykli z biochemem... Tym razem wyniki nizsze niż ostatnio więc zaraz pewnie przyjdzie @ ale zastanawia mnie z czego to wynika :( co mogłabym ewentualnie przebadać?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.