A który dzień cyklu, a tak wogole to ja bym się cieszyła gratulacjeWłaśnie nie wiem tak naprawdę cykl mi się przesunął i jakoś tak nie zwracałam na to uwagi.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hahaha a mój facet właśnie dzisiaj mi napisał wiadomość, jak wróci do domu to sobie zrobimy przyjemny wieczór z winkiem
No ty sie winka dlugo nie napijesz
Dzisiaj 16 dzień cyklu. Ale kochałam się z moim facetem w dniu mojej miesiączki. Wiec musiało dość do zapłodnienia zaraz po niej bo później nie było jak bo wyjechał.A który dzień cyklu, a tak wogole to ja bym się cieszyła gratulacje
Dzisiaj 16 dzień cyklu. Ale kochałam się z moim facetem w dniu mojej miesiączki. Wiec musiało dość do zapłodnienia zaraz po niej bo później nie było jak bo wyjechał.A który dzień cyklu, a tak wogole to ja bym się cieszyła gratulacje
G
guest-1680456925
Gość
Przyjemny to juz tylko został wam seks przy wodzie mineralnej i mlekuHahaha a mój facet właśnie dzisiaj mi napisał wiadomość, jak wróci do domu to sobie zrobimy przyjemny wieczór z winkiem
Bibi89
Fanka BB :)
Ok, test pozytywny w 16dc brzmi conajmniej nieprawdopodobnie... może zrob betę jutro ?Dzisiaj 16 dzień cyklu. Ale kochałam się z moim facetem w dniu mojej miesiączki. Wiec musiało dość do zapłodnienia zaraz po niej bo później nie było jak bo wyjechał.
Bibi89
Ok sprawdziłam Twoje poprzednie wpisy. Mialas pozytywny test, potem miesiączkę i teraz cień cienia. Ja bym to szybko skonsultowała z lekarzem i oznaczyła betę na już. Możliwe że okres wcale okresem nie był...Dzisiaj 16 dzień cyklu. Ale kochałam się z moim facetem w dniu mojej miesiączki. Wiec musiało dość do zapłodnienia zaraz po niej bo później nie było jak bo wyjechał.
Niestety nie ale we wtorek mogę iść.Ok, test pozytywny w 16dc brzmi conajmniej nieprawdopodobnie... może zrob betę jutro ?
kasiaa91
typowe objawy z wysokiego progesteronu - po prostu druga faza cykluJakby sie przyjrzeć to cos tam mozna dostrzec ale powtorz jutro.
A ja mam ciagle uczucie rozpierania w podbrzuszu, trochę czuję się wzdęta, wrazliwe sutki i uczucie mokrości. Owu była 15.02 myslicie, że to uczucie ze wzgledu na to, że komórka wedruje do macicy? Na przedokresyjne objawy za wcześnie, zwykle tez takich odczuć jak teraz w 19 dc nie mam.
reklama
Lepsze to niż nicPrzyjemny to juz tylko został wam seks przy wodzie mineralnej i mleku
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.