reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja też jestem dzisiaj 24dc :) też mnie brzuch pobolewa i to od kilku dni + krzyże. Ale nie jak na okres tylko delikatniej ;) i póki co ciężko powiedzieć co to przepowiada, może być albo jedno albo drugie ;) na razie za szybko żeby wyrokować
U mnie 23, na razie bez objawów prócz śluzu, ale owulacja się przesunęła :)

reklama
Na początku miesiąca, po biochemie, miałam takie samo podejście, a teraz mam podejście, ze i tak się nie udało, bo za mało seksu było, więc przynajmniej w miarę spokojna jestem. I… to pierwszy cykl, w którym się nie doszukuje objawów (puka w niemalowane)
U nas jeśli coś będzie to z jednego seksu bo wcześniej mieliśmy Rota a później męża kręgosłup padł 😂

U nas jeśli coś będzie to z jednego seksu bo wcześniej mieliśmy Rota a później męża kręgosłup padł 😂
Nam się udało w ostatni czwartek i wcześniejszy czwartek a w niedzielę bez finiszu, więc to nie jest nasz cykl zdecydowanie. W środę przed pierwszym seksem byłam u ginekologa, zmierzył endometrium (9mm), nie zmierzył pęcherzyków i orzekł ze owulacja będzie za 8-10 dni.

No ja też jestem dzisiaj 24dc :) też mnie brzuch pobolewa i to od kilku dni + krzyże. Ale nie jak na okres tylko delikatniej ;) i póki co ciężko powiedzieć co to przepowiada, może być albo jedno albo drugie ;) na razie za szybko żeby wyrokować
No właśnie mnie wczoraj tak kręgosłup bolał i stan podgorączkowy ze serio uwierzyłam że to TEN cykl... a to chyba jednak starość bo dziś zostałam sprowadzona na ziemię 🤣

U mnie to pierwszy cykl starań. W pazdzierniku miałam porod przedwczesny na poczatku 2 trym. Bardzo bym chciala aby sie udało ale tez wiem, ze pewnie dluga droga mnie czeka :(
Jeszcze mam jeden test wiec juz chyba do pt zaczekam...chyba, ze @ sie rozkreci...

No właśnie mnie wczoraj tak kręgosłup bolał i stan podgorączkowy ze serio uwierzyłam że to TEN cykl... a to chyba jednak starość bo dziś zostałam sprowadzona na ziemię 🤣
Ej 8dpo to jeszcze za szybko na pozytywa :D nie skreślaj swoich szans od razu ;) mnie ta dzisiejsza biel wcale nie rozczarowała, bardziej bym się zdziwiła jakby na tym etapie coś było 😅 natomiast za dwa dni jak powtórzę i nadal będzie jedna krecha to wtedy czekam na okres :p

U mnie to pierwszy cykl starań. W pazdzierniku miałam porod przedwczesny na poczatku 2 trym. Bardzo bym chciala aby sie udało ale tez wiem, ze pewnie dluga droga mnie czeka :(
Jeszcze mam jeden test wiec juz chyba do pt zaczekam...chyba, ze @ sie rozkreci...
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. A masz pewność kiedy była owulacja w tym cyklu?

reklama
Ej 8dpo to jeszcze za szybko na pozytywa :D nie skreślaj swoich szans od razu ;) mnie ta dzisiejsza biel wcale nie rozczarowała, bardziej bym się zdziwiła jakby na tym etapie coś było 😅 natomiast za dwa dni jak powtórzę i nadal będzie jedna krecha to wtedy czekam na okres :p
Wiem wiem 🤷🏽‍♀️ myslalam ze bedzie prezent na walentynki, dobrze że chociaż czekoladki kupiłam bo rano o 9 zawitał u mnie kurier z kwiatami 🥰🥰

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.