reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja też jestem dzisiaj 24dc :) też mnie brzuch pobolewa i to od kilku dni + krzyże. Ale nie jak na okres tylko delikatniej ;) i póki co ciężko powiedzieć co to przepowiada, może być albo jedno albo drugie ;) na razie za szybko żeby wyrokować
U mnie 23, na razie bez objawów prócz śluzu, ale owulacja się przesunęła :)

reklama
Na początku miesiąca, po biochemie, miałam takie samo podejście, a teraz mam podejście, ze i tak się nie udało, bo za mało seksu było, więc przynajmniej w miarę spokojna jestem. I… to pierwszy cykl, w którym się nie doszukuje objawów (puka w niemalowane)
U nas jeśli coś będzie to z jednego seksu bo wcześniej mieliśmy Rota a później męża kręgosłup padł 😂

U nas jeśli coś będzie to z jednego seksu bo wcześniej mieliśmy Rota a później męża kręgosłup padł 😂
Nam się udało w ostatni czwartek i wcześniejszy czwartek a w niedzielę bez finiszu, więc to nie jest nasz cykl zdecydowanie. W środę przed pierwszym seksem byłam u ginekologa, zmierzył endometrium (9mm), nie zmierzył pęcherzyków i orzekł ze owulacja będzie za 8-10 dni.

No ja też jestem dzisiaj 24dc :) też mnie brzuch pobolewa i to od kilku dni + krzyże. Ale nie jak na okres tylko delikatniej ;) i póki co ciężko powiedzieć co to przepowiada, może być albo jedno albo drugie ;) na razie za szybko żeby wyrokować
No właśnie mnie wczoraj tak kręgosłup bolał i stan podgorączkowy ze serio uwierzyłam że to TEN cykl... a to chyba jednak starość bo dziś zostałam sprowadzona na ziemię 🤣

U mnie to pierwszy cykl starań. W pazdzierniku miałam porod przedwczesny na poczatku 2 trym. Bardzo bym chciala aby sie udało ale tez wiem, ze pewnie dluga droga mnie czeka :(
Jeszcze mam jeden test wiec juz chyba do pt zaczekam...chyba, ze @ sie rozkreci...

No właśnie mnie wczoraj tak kręgosłup bolał i stan podgorączkowy ze serio uwierzyłam że to TEN cykl... a to chyba jednak starość bo dziś zostałam sprowadzona na ziemię 🤣
Ej 8dpo to jeszcze za szybko na pozytywa :D nie skreślaj swoich szans od razu ;) mnie ta dzisiejsza biel wcale nie rozczarowała, bardziej bym się zdziwiła jakby na tym etapie coś było 😅 natomiast za dwa dni jak powtórzę i nadal będzie jedna krecha to wtedy czekam na okres :p

U mnie to pierwszy cykl starań. W pazdzierniku miałam porod przedwczesny na poczatku 2 trym. Bardzo bym chciala aby sie udało ale tez wiem, ze pewnie dluga droga mnie czeka :(
Jeszcze mam jeden test wiec juz chyba do pt zaczekam...chyba, ze @ sie rozkreci...
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. A masz pewność kiedy była owulacja w tym cyklu?

reklama
Ej 8dpo to jeszcze za szybko na pozytywa :D nie skreślaj swoich szans od razu ;) mnie ta dzisiejsza biel wcale nie rozczarowała, bardziej bym się zdziwiła jakby na tym etapie coś było 😅 natomiast za dwa dni jak powtórzę i nadal będzie jedna krecha to wtedy czekam na okres :p
Wiem wiem 🤷🏽‍♀️ myslalam ze bedzie prezent na walentynki, dobrze że chociaż czekoladki kupiłam bo rano o 9 zawitał u mnie kurier z kwiatami 🥰🥰

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.