stella33
Fanka BB :)
Owu-sis! To za dwa tygodnie tez się razem testujemy ! owocnej owulacji!U mnie tez taki bonusik Walentynkowy w postaci testu owu❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owu-sis! To za dwa tygodnie tez się razem testujemy ! owocnej owulacji!U mnie tez taki bonusik Walentynkowy w postaci testu owu❤
Może akurat ❤ha u mnie też jeden sex, mąż tylko tyle zdołałi pofrunął w delegację
oby to był złoty strzałMoże akurat ❤
U nas tez wczoraj się nie udało pobawić za to dziś rano i przedwczoraj zaliczone oby to było to! u mnie kreski już bledną - cyfry to dc a nie dataCzesc z rana! Wczoraj wracajac z kursu na wkladce mialam 2 kreski brazowe, czyli śluz zabarwiony, ciekawe czy to skutek plamienia owulacyjnego. Wczoraj nie udało się nam z seksem, za to dzis rano tak. Mam nadzieję, ze sobota i niedziela + dzisiejszy dzień wystarczyły i swoje zrobią
Moj dzisiejszy owu jest bardzo pozytywny
U nas tez wczoraj się nie udało pobawić za to dziś rano i przedwczoraj zaliczone oby to było to! u mnie kreski już bledną - cyfry to dc a nie data
U mnie dziś szczyt, więc wspaniale, ze mąż zaryzykował spóźnienie do pracy
Jesli to nie bedzie strzał w 10 to ja nie wiem, jak to ma działać
Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..
No zobaczymy za te 10 moze 12 dni czy coś sie pojawi
może to faktycznie ten śluz to pęknięcie pęcherzyka,krechy ładne,sexy były to trzymam kciukiU mnie dziś szczyt, więc wspaniale, ze mąż zaryzykował spóźnienie do pracy
Jesli to nie bedzie strzał w 10 to ja nie wiem, jak to ma działać
Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..
No zobaczymy za te 10 moze 12 dni czy coś sie pojawi
10 dpo może już coś wyjść ale nie da 100% pewnościpytanko mam, chyba nie będę się dalej katować i czekać i przy okazji badania tsh zrobię betę, Ale pytanie brzmi czy 10 dpo coś wyjdzie ? A jak nie wyjdzie to czy cykl przekreślony czy dalej testować ?