reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc z rana! Wczoraj wracajac z kursu na wkladce mialam 2 kreski brazowe, czyli śluz zabarwiony, ciekawe czy to skutek plamienia owulacyjnego. Wczoraj nie udało się nam z seksem, za to dzis rano tak. Mam nadzieję, ze sobota i niedziela + dzisiejszy dzień wystarczyły i swoje zrobią 🙃🤔😊
Moj dzisiejszy owu jest bardzo pozytywny 🙃😊

Załączniki

• 20220215_073606.jpg
    20220215_073606.jpg
    163,4 KB · Wyświetleń: 70
Czesc z rana! Wczoraj wracajac z kursu na wkladce mialam 2 kreski brazowe, czyli śluz zabarwiony, ciekawe czy to skutek plamienia owulacyjnego. Wczoraj nie udało się nam z seksem, za to dzis rano tak. Mam nadzieję, ze sobota i niedziela + dzisiejszy dzień wystarczyły i swoje zrobią 🙃🤔😊
Moj dzisiejszy owu jest bardzo pozytywny 🙃😊
U nas tez wczoraj się nie udało pobawić za to dziś rano i przedwczoraj zaliczone ✅ oby to było to! 🧿 u mnie kreski już bledną - cyfry to dc a nie data 😉

Załączniki

• 771303B2-7332-418A-A20A-97AFBB899B18.jpeg
    771303B2-7332-418A-A20A-97AFBB899B18.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 82
U nas tez wczoraj się nie udało pobawić za to dziś rano i przedwczoraj zaliczone ✅ oby to było to! 🧿 u mnie kreski już bledną - cyfry to dc a nie data 😉

U mnie dziś szczyt, więc wspaniale, ze mąż zaryzykował spóźnienie do pracy 😂🙈🤣
Jesli to nie bedzie strzał w 10 to ja nie wiem, jak to ma działać 🙈
Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i na pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..
No zobaczymy za te 10 moze 12 dni czy coś sie pojawi 🙃

Załączniki

• 20220215_120328.jpg
    20220215_120328.jpg
    301,8 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..

Ja bym po 7 dniach zbadała progesteron

Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..
może to faktycznie ten śluz to pęknięcie pęcherzyka👍,krechy ładne,sexy były to trzymam kciuki

pytanko mam, chyba nie będę się dalej katować i czekać i przy okazji badania tsh zrobię betę, Ale pytanie brzmi czy 10 dpo coś wyjdzie ? A jak nie wyjdzie to czy cykl przekreślony czy dalej testować ? 🤕

reklama
pytanko mam, chyba nie będę się dalej katować i czekać i przy okazji badania tsh zrobię betę, Ale pytanie brzmi czy 10 dpo coś wyjdzie ? A jak nie wyjdzie to czy cykl przekreślony czy dalej testować ? 🤕
10 dpo może już coś wyjść ale nie da 100% pewności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.