reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie !
U mnie 15dc i z rana poczułam jak coś ze mnie wyplywa, okazało się że to odrobina śluzu zabarwiona na delikatny brąz. To normalne ? Zapowiedź owulacji, czy co to moze być? Jednorazowa akcja, ale mnie zastanowiła. ..
A u Was co? Jakieś kreski się dziś pojawią?
Jeśli to mała ilość to może być nawet kwestia jakiegoś pękniętego naczynka sprzed kilku dni - skoro kolor jest brązowy to świadczy nie o świeżej krwi. Albo plamienie implantacyjne.
Ja bym się nie przejmowała tym. Jesteś po owulacji czy przed ?

reklama
Jeśli to mała ilość to może być nawet kwestia jakiegoś pękniętego naczynka sprzed kilku dni - skoro kolor jest brązowy to świadczy nie o świeżej krwi. Albo plamienie implantacyjne.
Ja bym się nie przejmowała tym. Jesteś po owulacji czy przed ?
Wg jednego kalendarzyka czas plodny zaczęłam 10.02 i dziś owulacja, wg 2 kalendarzyka 19.02 będzie owu. Jest lekko zabarwiony na brązowo i jest rozciagliwy jak białko jajka, więc jest dobrze chyba. Wczoraj i przedwczoraj był seks, dziś będę pozno w domu i nie wiem czy sie uda 🙈🙃👉🍑 poszaleć. Test owu wygląda tak.

Załączniki

• Screenshot_20220214-073748_Gallery.jpg
    Screenshot_20220214-073748_Gallery.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 64
Wg jednego kalendarzyka czas plodny zaczęłam 10.02 i dziś owulacja, wg 2 kalendarzyka 19.02 będzie owu. Jest lekko zabarwiony na brązowo i jest rozciagliwy jak białko jajka, więc jest dobrze chyba. Wczoraj i przedwczoraj był seks, dziś będę pozno w domu i nie wiem czy sie uda 🙈🙃👉🍑 poszaleć. Test owu wygląda tak.
To wyglada na to że jeszcze chwila :)
Plamieniem takim bym się nie przejmowała.

Ja po poronieniu jestem tak bardzo nastawiona na to by się udało że pierwszy raz będę naprawdę zdołowana jak zobaczę biel… :(

Witajcie !
U mnie 15dc i z rana poczułam jak coś ze mnie wyplywa, okazało się że to odrobina śluzu zabarwiona na delikatny brąz. To normalne ? Zapowiedź owulacji, czy co to moze być? Jednorazowa akcja, ale mnie zastanowiła. ..
A u Was co? Jakieś kreski się dziś pojawią?
U mnie dziś walentynkowy prezent, dwie grube kreski na teście owulacyjnym 🙊🧿💙

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.