reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie !
U mnie 15dc i z rana poczułam jak coś ze mnie wyplywa, okazało się że to odrobina śluzu zabarwiona na delikatny brąz. To normalne ? Zapowiedź owulacji, czy co to moze być? Jednorazowa akcja, ale mnie zastanowiła. ..
A u Was co? Jakieś kreski się dziś pojawią?
Jeśli to mała ilość to może być nawet kwestia jakiegoś pękniętego naczynka sprzed kilku dni - skoro kolor jest brązowy to świadczy nie o świeżej krwi. Albo plamienie implantacyjne.
Ja bym się nie przejmowała tym. Jesteś po owulacji czy przed ?

reklama
Jeśli to mała ilość to może być nawet kwestia jakiegoś pękniętego naczynka sprzed kilku dni - skoro kolor jest brązowy to świadczy nie o świeżej krwi. Albo plamienie implantacyjne.
Ja bym się nie przejmowała tym. Jesteś po owulacji czy przed ?
Wg jednego kalendarzyka czas plodny zaczęłam 10.02 i dziś owulacja, wg 2 kalendarzyka 19.02 będzie owu. Jest lekko zabarwiony na brązowo i jest rozciagliwy jak białko jajka, więc jest dobrze chyba. Wczoraj i przedwczoraj był seks, dziś będę pozno w domu i nie wiem czy sie uda 🙈🙃👉🍑 poszaleć. Test owu wygląda tak.

Załączniki

• Screenshot_20220214-073748_Gallery.jpg
    Screenshot_20220214-073748_Gallery.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 57
Wg jednego kalendarzyka czas plodny zaczęłam 10.02 i dziś owulacja, wg 2 kalendarzyka 19.02 będzie owu. Jest lekko zabarwiony na brązowo i jest rozciagliwy jak białko jajka, więc jest dobrze chyba. Wczoraj i przedwczoraj był seks, dziś będę pozno w domu i nie wiem czy sie uda 🙈🙃👉🍑 poszaleć. Test owu wygląda tak.
To wyglada na to że jeszcze chwila :)
Plamieniem takim bym się nie przejmowała.

Ja po poronieniu jestem tak bardzo nastawiona na to by się udało że pierwszy raz będę naprawdę zdołowana jak zobaczę biel… :(

Witajcie !
U mnie 15dc i z rana poczułam jak coś ze mnie wyplywa, okazało się że to odrobina śluzu zabarwiona na delikatny brąz. To normalne ? Zapowiedź owulacji, czy co to moze być? Jednorazowa akcja, ale mnie zastanowiła. ..
A u Was co? Jakieś kreski się dziś pojawią?
U mnie dziś walentynkowy prezent, dwie grube kreski na teście owulacyjnym 🙊🧿💙

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.