reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To wyglada na to że jeszcze chwila :)
Plamieniem takim bym się nie przejmowała.

Ja po poronieniu jestem tak bardzo nastawiona na to by się udało że pierwszy raz będę naprawdę zdołowana jak zobaczę biel… :(
Na początku miesiąca, po biochemie, miałam takie samo podejście, a teraz mam podejście, ze i tak się nie udało, bo za mało seksu było, więc przynajmniej w miarę spokojna jestem. I… to pierwszy cykl, w którym się nie doszukuje objawów (puka w niemalowane)

Ja tez dzisiaj testowalam i tez biel ( 24dc).
Brzuch mnie juz zaczyna krecic jak na okres :/
No ja też jestem dzisiaj 24dc :) też mnie brzuch pobolewa i to od kilku dni + krzyże. Ale nie jak na okres tylko delikatniej ;) i póki co ciężko powiedzieć co to przepowiada, może być albo jedno albo drugie ;) na razie za szybko żeby wyrokować

reklama

Załączniki

• 20220214_104614.jpg
    20220214_104614.jpg
    130,7 KB · Wyświetleń: 44
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.